Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a következménye, ha többszö...

Mi a következménye, ha többször is elkpnak a rendőrök jogsi nélkül? (autót vezetek)

Figyelt kérdés
15 vagyok sűrűn vezeték ,de még nem kaptak el,pl ha 2* elkapnak jogsi nélkül? Kell mennem börtönbe?

2017. aug. 5. 00:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Várj 17 éves korodig azt rakd le a jogsit .

Én 18 vagyok 17 évesen raktam le a B kategoriát és napi szinte vezetek lassa fél éve és hiába van tapasztalatom sokszor kerültem húzós szituációba amikor gyors döntés kell . Közel 200lovas rs octaviám van , de tudok kturáltan közlekedni . Fiatalon na meg jogsi nélkül tipikusan nyomni fogod mint az állat.

Ha jogsi nélkül ki mész a közútra remélem hogy a rendőr meg vág rendesen . Pont az ilyenek miatt van felénk a baleset amikor a tapasztalatlan , vérében a vezetés , kis gyerek ki megy kocsival az utcára . Valaki le lép eléd a járdáról el fogod ütnibmivel tuti nem tudos hogy mi a helyes manőver ha fék távon bellül le lépnek eléd . Aztán kattan a bikincs majd a zárka ajtó és haolhatsz majd a szappanért ..

2017. aug. 5. 10:01
 12/16 anonim ***** válasza:
15 évesen neked semmi, szüleidet húzzák meg, meg azt akié az autó.
2017. aug. 5. 10:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Szhopáááss.
2017. aug. 5. 18:00
 14/16 anonim ***** válasza:
44%

A szuleid megengedig, hogy 15evesen vezess kozuton? Csak gratulalni tudok az ilyen szulokhoz, akik ennyire lesz@rjak a sajat gyermekuk es masok epseget!!

Az mas teszta, ha egy folduton ahol a kutya nem jar, kivisz az apad es megmutatja mi es hogyan mukodik, de az is illegalis egyebkent.

2017. aug. 6. 22:19
 15/16 anonim válasza:

idióta, használd már a jogosítványodat, főleg, ha úttesten / lakott területen vagy!

ha meg csak gyakorolni akarsz, akkor kietlen területet válassz!

2017. aug. 27. 15:25
 16/16 veterán vas ***** válasza:

Azon gondolkodtam, 15 évesen és jogosítvány nélkül, hogyan tudsz "sűrűn" az autót vezetni?

Talán a zsebpénzedből vettél titokban egy autót? ;)

Esetleg otthon naponta biztatnak, hogy "ne törődj semmivel, csak vigyed nyugodtan a családi autót"? ;)

Érdekelne.....

2017. aug. 27. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!