Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford mondeo mk4-autómban...

Ford mondeo mk4-autómban egyik naprola másikra nem nyilik a csomagtér ajtó, a nyitó jó, kiprobáltuk de olyan mintha nem kapna áramot, biztositékok is jók, Van valakinek ötlete, hogy mi lehet?

Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen állásban van a kulcs a csomagtér zárjában?
2017. aug. 4. 19:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs rajta kulcsnyilás ,a központi rárral nyilik ,de az kinyit mindent csak a csomagtér nem nyilik.
2017. aug. 4. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Milyen távirányítód van hozzá? Olyan amin van külön gomb a csomagtérhez?

Ha igen, azzal próbáld meg nyitni.

Nekem Focus kombim van, ott ugye a rendszám fölötti műanyagban van egy mikrokapcsoló, amivel nyitni lehet. Gyakran víz tud jutni a mikrokapcsolóba, egy idő után feladja és semmi reakció úgy, hogy központival kinyitod és kézzel próbálkozol. Távirányítóról viszont megy, kattan és lehet nyitni.

Nem láttam még ilyen közelről 4-es Mondeot, de egy próbát megér.

Ha nincs rá külön gombot, vagy azzal se megy, akkor lehet még pár dolog - írd le mit tapasztalsz és visszatérünk rá.

2017. aug. 4. 20:19
 4/8 A kérdező kommentje:

A távirányitón van külön csomagtér nyitás ,arra sem reagál.

Szintén a rendszám fölött van a mikrokapcsoló. Képtelen vagyok kinyitni, még vésznyitó sincs rajta .:-(Kint volt a kocsi a napon nem lehet valami relé felmelegedett és meghalt?

2017. aug. 4. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, bár aztán akármi is elképzelhető. :)

A relék egész jól bírják magát a hőt, ez a 70-80 fok, amire fel bír menni az autóban a hőmérséklet nem öli meg őket önmagában.

De ha távirányítóra sem, akkor a mikrokapcsolós vonalat kizárhatjuk.

Biztosíték is jó, az otthoni, szerelés nélküli történet szerintem itt véget ér - a következő lépésnél már bontani kell és mérni, szóval azt lehet jobb ha szakemberre bízod.

Kombi vagy lépcsőshátú? Mert utóbbiba élmény lesz bebújni...

2017. aug. 4. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Kiegészítés #5-höz, mert utánaolvastam angol fórumon gyorsan: a kesztyűtartónál elvileg hallanod kellene kattanást ha nyomod a nyitót, ott lakik a reléje a csomagtérnek. Ha nem kattan, akkor lehet relé.

Volt olyan, akinél mechanikus baj volt és sikerült úgy kinyitni, hogy egyik delikvens nyomta lefelé a csomagtérfedelet, a másik meg nyomta a csomagtérfedél nyitógombját.

2017. aug. 4. 21:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Kombi az autó, igy elég könnyen szét tudtam szedni belülről. Köszi a válaszokat ,majd hétfőn autóvillamosági szerelővel megnézetem. Remélem kideríti mi a bánata.
2017. aug. 4. 21:04
 8/8 anonim válasza:
Nekem is ugyanaz a tünet mind nálad volt, csak nekem 4 ajtós mondeóm van. Nekem is jó a zár, jó a biztosíték, de nem nyílik a csomagtartó mintha nem kapna áramot. Elárulnád, hogy mi volt a probléma. Esetleg az autóvillamossági szakember címét megadnád?
2018. ápr. 21. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!