Miért nem húz rendesen az 50cc Derbi Senda?
Figyelt kérdés
Összeraktam a motort, a blokkba teljes tömítésszett és csapágy csere, beindult pár rugásra, alapjárat van, de nem bír menni, nem pörög fel rendesen, a végsebesség 50-60 között van. A karbit is kitakarítottam, próbáltam a levegőcsavart is állítani, de akárhogy állítottam nem lett jobb az ereje. A motor 2003-as Derbi Senda.2017. aug. 4. 12:54
1/5 anonim válasza:
Egy 50ccmes motor nem fog neked menni 220kmhval csak 50-60al ha nem furatod ki.
2/5 $$$$$ válasza:
Na azért az nem igaz. Neekem van egy rs em . Anyi higy nincs benne a folytás,de nincs fúrva és semioyen tuning nincs benne. És mégis 100 at megy. Csak ufye nem úgy gyorsul mint a 80 as derbim hanem lassabban. Meg a derbinek nem 100 hanem 120 a vége és az sokkal hamarabb eléri azt mont az rs a 100 at. Egyébkent a kérdésre visszatérve tűszelepet nézted ? Nekem amikir nem ment egy tűszelep csere helyre hozta...
3/5 $$$$$ válasza:
Vagy az is lehet hogy csak eldugúlt a tűszelep ... nézd meg és fújasd át kompresszorral...
4/5 A kérdező kommentje:
a tűszelep is stimmel, nincs dugulás a karbiba
2017. aug. 4. 15:02
5/5 $$$$$ válasza:
Fuh akkor így nem tom. Nem kap tul sok benzint vagy túl keveset ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!