Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb terepen? GAZ66...

Melyik a jobb terepen? GAZ66 vagy IFA? Előnyök, hátrányok, rakfelület, felszereltség (diffi, hidraulika, egyéb kütyük. )

Figyelt kérdés

Melyik a jobb terepen?

GAZ66 vagy IFA?

Előnyök,hátrányok,rakfelület,felszereltség (diffi,hidraulika,egyéb kütyük...)

(A GAZ blokk hibái nem érdekelnek,diesel blokkal használnám.)

(Nem légből kapott válaszokat várok,inkább hozzáértők írjanak!)

2017. aug. 3. 09:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Erdőben kikozeliteni,változó terepen,változó súllyal,urestol a teli-ig,fathordani,5-10km,még nem tudom előre milyen gyakran. De lehetne akkár hobbi offroad gép is,babodra stb. Videók alapján a GAZ sokkal jobb lenne,fordulóköre is sokkal kisebb. De azért érdekelt volna olyanok véleménye is,akik erdőn ilyen gépeket használnak a gyakorlatban.
2017. aug. 29. 23:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Ja, hogy kiközelítésre?

Akkor felejsd el mindegyiket. Túl kicsi a plató hozzá. Ha ebből akarsz megélni akkor nem 30 éves keleti blokkos technikában kell gondolkozni. Inkább nézzél egy 6x6-os Z darus SK Merci-t MAN-t, stb stb.

Ha szerelési/vontatási fétised van, esetleg csak hobbi akkor persze jó az IFA is.

(Valamint az izületeidet tönkre fogja tenni hosszú távon, arra készülj fel

2017. aug. 30. 08:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A keret véges,meg nem szeretnék sokat költeni,szerintem az orosz technika lesz diesel blokkal. Kezdésnek szerintem elég nekem ekkora gép,és akár még durva terepen is tudom használni (videók szerint). Amit tudok róla,kapcsolható 4X4,felező,80%-os önzáró difi,csörlő,vezetőfülkéből szabályozható gumiabroncs légnyomásszabályozó.

Az még viszont érdekelne,hogy ezeken kívül még milyen "felszereltsége" van. pl. hidraulika tömlő csatlakozás?

2017. aug. 30. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Erre az IFA alkalmatlan
2023. jan. 10. 15:52
 15/16 anonim válasza:
12-es! Maradjunk annyiban, hogy sosem lesznek ezek a modern tömeggyártott szarok olyan strapabíróak, mint a “keleti-blokk” járművei. Itt főleg a katonai teherautókra gondolok, amilyen a GAZ-66 is.
jan. 26. 10:36
 16/16 anonim ***** válasza:
#15: Persze, hogy nem lesznek, mert mindig is azok voltak. Akinek volt mindkettő, de már megszabult a keleti blokkos sz/roktól az elmeri mondani, hogy mennyire sz/rok. Olyan ez, mint az MTZ, az is csak addig az isten, amíg egyetlen egy is van az udvarban, ahogy megszabadul valaki az utolsótól, máris ki meri mondani, hogy hulladék. Van az emberekben egy ilyen gát, hogy nem lehet beismerni, hogy mellényúltak.
jan. 27. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!