Nyekergő hang menet közben. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Suzuki swift sedan menet közben nyekergő hangot hallok. Olyan mintha valami szorulna. Mikor rálépek a fékre abbahagyja. Nem egyértelmű, de olyan mint ha előröl jönne a hang. Mitől lehet ez a hang? Mi lehet a baja a kocsinak?2017. aug. 1. 21:24
1/4 crudy válasza:
Jellemzoen futomuben valami. Szilent, stabpalca, gombfej. De nekem multkor a legszuro haz gumibakja nyekergett egy bizonyos fordulaton. Azt hittem mar lemegyek hidba es vissza mire rajottem mi az.
2/4 anonim válasza:
Ha egyértelműen a fékpedál érintésére változik akkor nyilván fékprobléma. Silány minőségű fékbetétek pl fel szoktak üvegesedni és nyikorognak
3/4 anonim válasza:
Régi autók már ezek, nyekereg innen onnan már minden :)
4/4 anonim válasza:
Nekem a G astrámmal volt ilyen gond pár éve. Akkor a fékbetétet a fékmunkahenger nem húzta vissza eléggé ezért menet közben egy nagyon minimálisan súrolta a féktárcsát a fékbetét és evégett adott ki ilyen hangot, de ezt sem csinálta mindig. Akkor szervizbe vittem mert még nem ismertem ezt a hibajelenséget és nem tudtam rájönni mi lehet, ott elmondtam mit tapasztaltam, elmentünk egy körre, de akkor nem hallottuk ezt a "produkciót". Akkor bevitték aknára leszedték a kerekeket és megnézték az egész fékrendszert és mondták azt amit előbb írtam. A hátsó fékbetétek voltak elfáradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!