A burnout-ban illetve az egy helyben állva bőgetésben mi a jó? Miért csinálják ezt sokan, pláne hoszú ideig?
Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 17:20
1/11 anonim válasza:
mert ezzel hosszabbítják az amúgy jelentéktelen méretű farkukat, és azt gondolják ettől lesznek valakik.
2/11 A kérdező kommentje:
Én komolyan kérdeztem, mert nem tudom a célját!?
2017. aug. 1. 17:27
3/11 anonim válasza:
Hát sok öröm nem lehet benne. Talán valami adrenalin. De leginkább figyelemfelhívás a többi közelben lévő hím és nőstény számára.
4/11 anonim válasza:
Nekem a túráztatás jön be. Mindig valami elhagyatott helyre megyek bőgetni. Járatni szoktam otthon is. Ma is járatom 10 óra óta.
5/11 anonim válasza:
Mi szoktuk kapartatni is. Sokszor egy tankkal odaverünk a vasnak.
6/11 anonim válasza:
Figyelem felkeltés. Az autó erejének megmutatása. Gyorsulási versenyeken bemelegitik a gumikat,hogy jobban tapadjon.
7/11 anonim válasza:
A burnoutban és a túráztatásban is az a frankó, hogy a motor teljesen ki van szolgáltatva annak, aki alázza, nyomja neki a gázt. Tök király, ahogy bőg, kinlódik a motor, de nem megy sehová a járgány!!!!!!!!!!!!
8/11 anonim válasza:
Ezt elmagyarázni nem nagyon lehet, ha eddig nem értetted akkor most se fogod.
9/11 Lakatos István válasza:
Mert a szüleid fizetik a benzint.
10/11 anonim válasza:
Magamutogatás, kivagyiság, főleg olyan helyeken, ahol másokat zavar... S a fiataloknál meg sokszor tényleg igaz, hogy a szülő fizeti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!