Az alábbi használt autók közül melyik a legmegbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Autóvásárlás elött állok. Benzineseket nézek, 1.6 és 2.0 motorokkal. Az alábbi típusok jöttek szóba. A keret 1.3-4 millió plusz átiratás.
Mazda 3 1.6 és 2.0 motorral is, 2005-6 körüli évj.
Audi A3 1.6 2003 körül
Vw golf V 2004-5 szintén 1.6
Nekem a favorit a Mazda, 2.0 motorral, de a fenti modellek közül bármelyikkel boldog lennék. Mit tud egyik és mit másik? Előny hátrány? Ti melyiket vennétek ennyi pénzért?
Amiket ÉN hallottam. Mazda motorikusan tökéletes, de rozsdásodnak.
Golf motorjáról ( 1.6 ) nem sok jót hallottam.
A3-ról jókat olvastam, de ugye idősebb autó, mint a mazda.
Köszönöm.
2017. júl. 30. 11:04
11/15 A kérdező kommentje:
Hat sracok, megingattatok. Eddig nagyon húztam a mazda 3 felé. Interneten errol antipusrol sok jot olvasok, rossz nem lehet. Rozsda es kissé magas fogyasztás. Audi költségesebb. Vw nekem nem tüniknolyan minőséginek mint a másik kettő és a benzines motorjaitol nem hallottam sok jót
2017. júl. 30. 20:19
12/15 anonim válasza:
Ha találsz Mazdából rozsdamentes darabot, akkor ezek közül az lesz a legjobb kocsi. A 2.0 motorral vedd.
13/15 anonim válasza:
Miért kell lepontozni az utolsót? Mert nem VW csoportos autó? Elmentek ti a... Megsúgom, a Volkswagen az életben nem fog megbízhatóbb autót csinálni a Mazdától.
14/15 anonim válasza:
A felsoroltak közül én egy 1.8-as Focust vennék. :-)) Ennyi pénzért keresve sem találsz jobbat.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Focusról is jókat hallottam, de sjnos nekem külsőleg nem tetszik :(
2017. aug. 1. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!