Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia rs 50 foutra?

Aprilia rs 50 foutra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.nagy almom,hogy vehessek vegre egy motort,de mint tudjuk,nem csak a gepet kell megvenni.16 eves vagyok,jovo nyaron toltom a 17et,es ugylatszik lesz kozel 700-800 ezrem (dolgoztam nyaron,illetve diakmunkat fogok vallalni iskola kozben is,nameg minden unnepre kapott penzt felretettem) az autos jogsit fizetik a szuleim (igen r...djak meg elkenyeztetett kis g..i vagyok...) es ugyebar azzal lehet vezetni 50es motort.namarmost,a vagyam egy aprilia rs 50 2007,spain festessel,csak ez tetszik.tuningolni NEM szeretnem,mert onerobol fogom tankolni.ennyi penzbol kijonne egy ertelmesebb ruhazat/felszereles a motor melle,es meg talan maradna is az esetleges szervizekre.a masik valasztottam a yamaha yzf r125,de ezt sajnos nem engedhetem meg magamnak,mivel kb 600tol kezdodnek,kell meg melle minden,es ugye kulon jogsi is.ha a b125ot is csinalom,mar 50 rugo elment.ami mondjuk egy csizma ara...es akkor ki tudja h atmegyek e.a motort varosba ritkabban,inkabb valamerre kikapcsolodni es kanyarvadaszni mennek(illetve szeretnek kimenni palyazni is,nemtudom 50essel kimehetek e kakucs stb stb).tehat a kerdes adott,aprilia rs 50 tuning nelkul,vagy csak olyan tuningal ami nem emelei meg jelentosen a fogyasztast,megfelelne nekem? Tehat fouton tudok vele menni?koszi a valaszokat elore is :)

(Megmondoemberek kimeljenek lehetoleg,NEM fogok simsont venni,esetleg egy enduro tetszene,de azzal meg megkissebb a tempo,tehat vegleg felejtos a foutas kozlekedes (gondolom en) )

2017. júl. 30. 00:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Rs 50 a legjobb.
2017. júl. 30. 02:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Főúton mehetsz vele, autópályán nem.
2017. júl. 30. 07:36
 3/5 anonim ***** válasza:
És autóuton sem.
2017. júl. 30. 07:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez ugy eddig oke,koszi de ezt en is tudom.:) inkabb az erdekelne h mennyire van letjogosultsaga fouton,tehat lehet e veke tartani a tempot :)
2017. júl. 31. 01:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Az 50 ccm motor segédmotor kategória, 40 km/h a megengedett.
2017. júl. 31. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!