BMW-vel lehet kocsit vontatni?
Figyelt kérdés
Egyis ismerősömet megkértem, hogy vontasson haza, mert lerobbantam. Azt mondta, hogy a BMW-jével nem lehet. Tényleg nem lehet vagy csak nem akart segíteni?2017. júl. 29. 12:57
1/12 3 napos mákos lecsó válasza:
Ha nincs rajta vonóhorog elég nehéz.
2/12 A kérdező kommentje:
Van rajta.
2017. júl. 29. 13:02
3/12 anonim válasza:
Vonóhorog nélkül is lehet vontatni!
4/12 anonim válasza:
Vonószemnek kell lennie rajta.
Az ismerősöd vagy tudatlan vagy nem akart segteni.
5/12 anonim válasza:
Szerintem is lehet vontatni. Lehet, hogy nem mer. Sokan félnek a vontatástól, mert nagyon észnél kell lenni elől és hátul is.
6/12 anonim válasza:
Elmeletileg lehet vele vontatni.
Csak sokan felnek attol hogy akit vontatsz az egyszeruen nem figyel es nem fekez hanem beled csuszik.
8/12 anonim válasza:
Index nélkül nem lehet. Azokban pedig köztudottan nincs. :-)
9/12 anonim válasza:
Szerintem meg nem tudja hogy kell felrakni a vonószemet, mivel ezekben már úgy kell betekerni a helyére utólag és inkább azt mondja nem tud vele.
Vagy csak félti a kocsit. Vagy még sose vontatott.
Ja meg mert ha vontat akkor nem tud bevágódni a sor elejére, index nélkül sávot váltani, kielőzni minden szűk helyen bepofátlankodva, nem tud úgy gyorsulni ahogy az egója elvárja stb.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D Igazából már csak egy kilóméterre voltam otthontól. Mindegy. Megoldottam.
2017. júl. 29. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!