Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A nőket miért próbálják sokan...

A nőket miért próbálják sokan beskatulyázni, hogy nekik csak kisméretű autót szabad venniük?

Figyelt kérdés

Én soha nem értettem az ilyesmiket.

Bizony vannak nők, én is, akik szeretik a szép autókat.

A férfiakat szokta zavarni,hogyha a nőnek jobb,nagyobb autója van, mint neki.Lehet, nem mondja, de legbelül zavarja.

Tőlem egyből azt kérdezik "apádé"?Aztán a nemleges válasznál kikerekednek a szemek.Ez ez egy 9 éves autó egyáltalán nem olyan nagy dolog, mint amiket most hoznak ki a szalonból.

Én egy 5-ös, E60-as (cicaszemű) BMW büszke tulajdonosa vagyok.

Soha semmiféle hátrányát nem láttam, hogy ekkora autót vettem, csak abban,hogy kissé drága a szervizelése.

Parkolni egyáltalán nem nehéz vele,ugyanúgy beállok vele a Lidl vagy az Aldi vagy az Árkád parkolójába, mint a szüleim Golfjával.

Napi 100 kilométert utazok,meg persze városban is sokat használom.Emiatt célszerű volt egy kényelmes autóba beruházni.

Dízelautóról van szó, baráti a fogyasztása is.

Előtte volt egy Mondeóm, benzin üzemű, na az elég sokat fogyasztott.Ráadásul, nem volt ilyen stílusos, mint ez.

2017. júl. 28. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Feleségem Renault trafic-kal tolja. Közös vállalkozásunk miatt a munkája része. Soha semmi gondja nem volt, kezdetektől fogva, pedig egy kompakt kategóriás személyautó után ült át ilyenbe.
2017. júl. 29. 08:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ez kb az a kategória, mint , hogy "nő ne vezessen motort, mert veszèlyes"! :D

Ugyanmár a pasiknak is ugyanolyan veszèlyes a motorozás...

Én motorral is szoktam menni sok helyre. Nekem ezért szólnak be... El kell engedni a füled mellett, ha vki hülyeséget beszél. Ennyi.

(B és A2 kategóriás jogsim is van.)

2017. júl. 29. 10:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Múltkor még Skodád volt (Octavia vagy Superb, már nem emlékszem) és azzal provokáltál meg osztottad az észt, ugyanígy hogy a nagy autó az autó csak, de rád mindig furán néznek, brühühü. Ha mégse te vagy az, akkor keresd meg azt a kérdést, aztán sírjatok egymás vállán.

20 centivel rövidebb kocsival járok, mint te, a kutya nem kötött még belém, meg nem nézett le, meg nem nézett rám furán, vagy ha mégis, akkor pont nem érdekel. Az az érzésem, hogy pont nem érzed magad jól az autódban, ha ilyen képzeteid meg komplexusaid vannak miatta.

Persze lehet itt kapálózni, de mi értelme? Mi a kérdés egyáltalán?

2017. júl. 31. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!