A magyar utakon tényleg leér a sportkocsik alja, vagy ez csak egy városi legenda?
Nem földutakra gondolok. Lamborghini Gallardo 5.0 E-gear vásárlásán gondolkozok, 19"-os kerekekkel. Lehet ezzel városban közlekedni? Nem pesti vagyok, vidéken lakom. Nagyobb utakra, vagy pestre felmenetel során természetesen amikor csak lehetőségem van autópályán mennék. Mit gondoltok leér az alja, vagy ez csak egy mendemonda?
Válaszaitokat előre is köszönöm!

Idaig olvastam:
"Igaz, hogy csak automata váltós kocsikra van jogsim, de tudok vezetni."
Keeeeeeeeesz vagyok :D :D :D
#21: eléggé tudatlan vagy, ha nem tudod, hogy lehet csak automata váltós kocsikra kresz vizsgát tenni... egyébként, már letudtam a vezetéseket, megvan a 48 órám és jövő héttől már manuális váltós autóra is lesz jogsim (ennek az volt az oka, hogy anno, akivel vezettem annak automata váltós kocsija volt és nem sikerült felkészülni időben manuális váltós kocsival. Ennyi.)
A számítástechnikai vállalkozásomnak semmi köze nincs a "gémer pécékhez", azt az otthoni gépemmel kapcsolatban raktam ki. Az én cégem blu-ray lejátszó alkatrészeket gyárt az LG-nek és az Orionnak. Ebből származik az évi 9-10 millió bevétel, amiből a bérekkel/fenttartással együtt 5-6 millió számomra a profit. Egyébként azért a GYK-n kérdeztem, mert nem ismerek olyat akinek Lamborghini Gallardo-ja van és gondoltam, hogy valakinek a GYK-n van tapasztalata hasonló hasmagasságú autóval/autókkal. Remélem tényleg jót nevettetek a kérdésemen még akkor is ha igaz, de sajnos azokra a válaszokra amelyek csak azt fejtik ki, hogy milyen ökörnek tartanak... azoknak tudjátok, hogy milyen pontozást adhatok...
Kár, hogy innen távolról nem adhatok olyan biztosítékot, hogy elhiggyétek, de ezek után arra számítsatok ti is, hogy mások is ugyan így hisznek el dolgokat nektek.
Végül ezt veszem ebben 18.555KM van és csak németbe kell menni érte. Igaz, hogy 2004-es, és belülről picit meg van gyűrve a bőr, de xenon fényszórói vannak, még Euro 3-as környezetvédelmi osztályba tartozik, 10 hengeres, még csak 1 tulaja volt, bár majdnem 30 litert fogyaszt városban, ezért tényleg drága fent tartani, de ez volt az egyik gyermekkori álmom és erre spórolok majdnem 5 éve, tehát valószínűleg még augusztus első felében meg lesz. Nagyon izgatott vagyok, még sosem volt dolgom hasonló autóval.
Azért köszönöm a segítséget! (Végül magát a kérdést a német eladótól kérdtem meg, pontosabban nem én hanem az egyik munkatársam felesége tudott németül, ő is beszámolt a gombról amellyel lehet allítani a futómű magassagát.)

Egyébként hol csavarogtál matek órán?
1 munkás 100 ezer/hó. Ha nem tájékozódtam félre, akkor egy év az 12 hónap. 12×100ezer az 1.200.000. Te két munkással számoltál akkor az, hogy a porcukrozott isten *****ba 4 millió nyolcszázezer forint???
Na jó egyébként tényleg nem fogok venni Lamborghinit. Bugatti Chiron-t veszek. Tegnap beszéltem Putyinnal, és azt mondta, hogy miután megbeszéltem Andreával és Trumppal, akkor sima ügy. Majd csörgök amikor versenyezni fogok a belvárosban Ronaldoval, meg Dzsudzsák Baluval. Amúgy fontos ifnó, hogy mialatt itt veszekedek a 4. Ferrarit töröm össz... várjunk csak Ferrarit nem menő összetörni!? Akkor a 4. Lamborghinit töröm össze. BMW i9-el belehajtottam a folyóba, Range Rover Evoque kigyullat mert tüzes karikán ugrattam át vele. Na jó trollkodás lezárva..

Ökör vagy te.
Írj be ide egy random fizetést amit gondolsz, pl brutto 150E, legalsó sorban látni fogsz 1 olyat, h Munkaadó összes havi költsége, ugyanis, ha valaki 150et keres, az kb 190be kerül a munkaadónak, mert fizetni kell utána járülékokat. Látszik közöd nincs a dolgokhoz.

Te kamugép. Ha munkáltató lennel, akkor tudnád, hogyha egy dolgozó kézbe kap 100 ezer ft-ot, akkor nagyjából 200 ezer ft-ba kerül a munkáltatónak a különféle adók, járulékok, hozzájárulások miatt.
Nem az a baj, hogy álmodozol valami speckó kocsiról, hanem hogy hulye vagy és másokat sértegetsz, ökrözöl le. Miközben a világról annyi fogalmad sincs, hogy a bérpapírodat értelmezd. A hozzad hasonlók hőzöngenek mindenért, mert semmihez se értetek, de az arcotok akkora, hogy a bécsi kapun nem férne át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!