Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első motornak jó lesz?

Első motornak jó lesz?

Figyelt kérdés

Idén nekiállok az A jogsinak, és nyárra motort szeretnék. Eddig volt 2 simsonom, de gyorsan kinőttem őket, jól ráérzek a motorokra szerintem. Bár tudom, hogy egy Simó, és egy 600-as motor között hatalmas a különbség.

Elsősorban túragépet keresek, nem kell, hogy 2 mp alatt 100-al menjen, inkább nyomatékos legyen. Nekem a 100-120 le is elég soknak hangzik, bőven megelégednék olyan 70-80 pacival. Nem akarom abba a hülye illúzióba kergetni magam, hogy 2 hét után úgy érzem remekül kezessé teszek egy Hayabusát, az első körforgalomban meg megcsókolom a padkát.

Az ár max 8-900 ezer, így a használtak között nézelődtem. A Honda CB 600 Hornet tetszik nagyon, és a Suzuki sv 650 s. Ezekről néztem tesztet, olvastam rúluk, és mindenhol azt írják, hogy kezdőknek is merik ajánlani nyugodt szívvel. Van esetleg még más tippetek, vagy ezek szerintetek is jók lennének? Nem akarok 2 év múlva nagyobbat venni, mert kinőttem egy 300-ast.

Tetszenek még az endúró mocik is, csak kicsit tartok tőlük, mert csak 175 cm vagyok, nem tudom kényelmesen le-e érne a lábam. Továbbá tetszenek a naked motorok is, és a sportos vonal is. Egyedül a chopper, és a robogó, amit nem tudnék elviselni magam alatt... :)

2017. júl. 27. 13:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak azt tudom mondani ha endurot akarsz és 600-ast vagy a körülit figyelj rá hogy önindítós legyen, mert azt betolni nem nagyon lehet és ha kicsit többet kell rúgdosni az gáz főleg ha vissza rúg :D
2017. aug. 10. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!