Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol hirdessen az autómat?...

Hol hirdessen az autómat? Hogy tudom leggyorsabban eladni?

Figyelt kérdés
Jofogasra,hasznaltauto-ra feltettem
2017. júl. 26. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Máshova nem igazán tudod. :)
2017. júl. 26. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Esetleg ha a márkának/típusnak van valami külön fan oldala vagy csoportja akkor oda is fel lehet dobni. Én a Swiftem feltettem pl. Facebookon a Suzukis csoportba is hogy eladó.
2017. júl. 26. 13:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó,köszönöm szépen :) A facebookot megpróbálom.Eddig mindenki meg akarta venni,most,h gyorsan eladnam még nem jelentkeznek...Murphy :)
2017. júl. 26. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Ismerősöknek is szólj plusz tegyél ki rá cédulát és állítsd ki olyan helyre, ahol sokan járkálnak (benzinkút pl.)
2017. júl. 26. 14:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen,ezek már megvoltak.Jartam autó felvásárláson is,de amennyit ajánlottak az vicc!!!
2017. júl. 26. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Használtautó.hu
2017. júl. 27. 12:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Jóautók.hu Használtautó.hu Tedd fel Facebook-ra, kérd meg néhány ismerősöd, hogy ossza meg! Amúgy csak kiváncsiságból, de milyen autó?
2017. júl. 27. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!