Mivel mosnátok ki egy 60l-es (motorolaj volt benne) hordót, ha utána sört akarnátok benne tartani?
Figyelt kérdés
Kicsit nagyobb partihordót akarok csinálni :)2017. júl. 25. 13:09
2/12 anonim válasza:
Semmivel! Vennék egy új hordót.
3/12 anonim válasza:
Semmivel - 11-12e forint körül lehet a betétdíja az 50 literes söröshordónak, megveszel egy hordó sört, szerzel hozzá csapot (tartozékaival), megisszátok belőle a lötyit, csapot visszaviszed, hordót visszaváltod és senki sem jár a budira mert olajmaradványt nyelt.
Na meg ha véletlenül ott lennék valszeg elutasítanám a sört ha sima 50-es lemezhordóból akarná valaki kitölteni... Lehet én vagyok a finnyás, de így van.
4/12 anonim válasza:
Semmivel. Mérgező anyagokat tároló kiürült hordót, flakont, nem használunk emberi fogyasztásra alkalmas dolgok tárolására, még kimosás után sem.
6/12 A kérdező kommentje:
Azt mondod legyen KEG? Azthittem faján kilehet mosni ilyen szintűre.
Mert láttam,hogy füstölőt tudnak csinálni 200l-ből kiégetik meg mossák.
Akkor legyen keg :)
Osztrákba jó klub akciók vannak,és ezért dobnék egy ilyet meg :D
2017. júl. 25. 15:14
8/12 10 deka farhát válasza:
A füstölő egy kicsit azért más téma, ott az étel nem érintkezik a hordó falával közvetlenül.
9/12 anonim válasza:
Visszakérdezek: beleszarok egy porcelán tányérba, és még szét is kenem. Mivel kéne elmosni, hogy hajlandó legyél enni belőle?
10/12 anonim válasza:
Erősen hozzáütögetnék egy másik, új, tiszta hatvanliteres hordót egészen addig, amíg az olajos le nem gurul a domboldalról és el nem tűnik a láthatáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!