Miért vesz valaki francia autót, amikor mindenhol azt
olvasom, hogy szidják ezeket?
Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 20:23
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy azért, mert nem is annyira rosszak? Meg aztán az sem mindegy, hogy melyikről van szó.
2017. júl. 24. 20:35
2/9 anonim válasza:
Én se értem. Mindenkinek Opelt kellene venni, mert az sose kop el. Bár most, hogy megvette a Peugeot, lehet, hogy érvényét veszti a bölcsesség. :-)
2017. júl. 24. 20:36
3/9 anonim válasza:
Mert újonnan teljesen mind1 milyen autót veszel.
2017. júl. 24. 20:45
4/9 crudy válasza:
Vannak autok amik 30ezerrel mar szervizbe allnak de az ritka. Ma mar nincs olyan h a francia szar vagy az olasz szar. Szar vagy csak a mercedes mert minden mas szar. Bar ilyen regen is csak az ostobaknal volt. Ma mar minden modell egy kulon konstrukcio ami lehet jo, lehet rossz. Fiat punto levisz a terkeprol, alfa 156 elvileg betegagy, alfa 159 nagyon jo, volvo d5 elpusztithatatlan, bmw n42 lancnyulos, tomitesbajos, bmw m56 orokelet meg egy nap ha figyelnek ra. Bmw S54.. ooohoho ettol mar a szor felall a hatamon. Szoval minden auto mas de nem azert mert mas nemzetisegu foleg mert ma mar csak mercedes bmw fiat meg vw van.
Már nincsenek "francia" autók. A nagy autógyárak is egymással együttműködve fejlesztenek, akár földrészeken át (lásd pont a Renault-Nissan együttműködés)
2017. júl. 25. 08:10
7/9 anonim válasza:
"Már nincsenek "francia" autók"
Nekem volt újonnan vett francia és van újonnan vett japán. Megbízhatóság szempontjából a tapasztalatom: A francia ipari hulladék volt új korától,
folyamatos meghibásodások, trélerezések. A japán még nem látott trélert, autószerelőt sem a kötelezőkön kívül.
Mondjuk én úgy fogalmaznék hogy európai vagy japán. Kolléga szintén újonnan vett TSI csodája 5 évesen motorcserés lett. Annál még a francia szemetem is
jobb volt. Főnök új bömböse? Fogalmazzak úgy havonta van olyan nap, hogy nem azzal jön. Aznap biztosan spórolni akar.
2017. júl. 26. 13:35
8/9 anonim válasza:
" punto levisz a terkeprol" Kolléganő gratulált az új japán autómhoz. Mondom neki is szép autói vannak egy új puntó és egy új alfa.
Monja az afát szokta csereautónak, kapni ha ledöglik a puntója. Múltkor mondja: Csak eresszen el a hitel azonnal lecsréli azt a szemetet.
Volt régebben egy kollégám aki belenyúlt a sz@ros rétesbe vett egy 156-os alfát. Egy év után jót nem hallottam tőle róla.
2017. júl. 26. 13:46
9/9 crudy válasza:
Az uj puntot nem ismerem, a regire gondoltam ~2000
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!