Vezetéskor, amikor vissza váltom a sebességet alacsonyabb sebességbe, azután mit nyomjak és mit ne nyomjak, kell nyomni a gázt?
Figyelt kérdés
Pl. másik utcába kanyarodáskor.2017. júl. 24. 10:59
1/3 anonim válasza:
Felengeded lassabban a kuplungot es gazt majd akkor adsz ha a kanyarbol kifele gyorsitani akarsz
Ha meg elozeshez rakod vissza akkor visszarakod aztan kover gaz es gyorsulni fog
2/3 A kérdező kommentje:
Ha másik utcába akarok kanyarodni, és pl 3-ban vagy 4-ben megyek, amikor már látom az utcát akkor fékezek alacsonyabb sebességre, benyomom a kuplungot, váltok 2-es sebességre, és ekkor felengedem a kuplungot és a féket is, és motorfékkel kanyarodok, majd a kanyarból kijövet adok kis gázt. Így kell?
Váltás közben a féket is nyomom ilyenkor?
2017. júl. 24. 11:21
3/3 crudy válasza:
Nem, rosszul kuplungozol szerintem. Amikor mesz a kanyarba nyilvan gyorsabb vagy a kelletenel ezert fekezel de megnem szukseges kinyomni a kuplungot. Szepes lassitasza fordulat meg leesik. Olyan alacsonyra esik h azmar kevesamikor ki akarsz gyorsitani a kanyarbol ezertakkor szukseges kuplungolni es valtani amikor gyorsitani akarsz, illetve nyilvan elotte. Ha kanyar elott lassitasz idealis sebessegre az is jo lenne de akkor hamar leszel tul lassu. Engem iszonyuan zavar amikor a kanyar elott mar lassan haladnak elottem ezzel engem is arra kenyszeritve h pl 50rol 20-30ra lassitsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!