A klima bekapcsolás után fél percre elindul aztán leáll ha beindul az se mindig. Hol keressem a hibát? Gáz van benne, relék jók
Ha jól sejtem, akkor 2 venti van rajta. Most még én is szenvedek vele (A3), de ha jól vettem észre, akkor az egyik a hűtővízre kapcsol, a másik a klímára.
Ha beindítod a hideg motort és bekapcsolod a klímát, akkor fél perc múlva már mennie kell a ventilátornak, különben túlmelegszik a klíma és kikapcsol (tolja neked a levegőt, de nem hideget). Ilyenkor ha óvatosan megtapogatod klímacsöveket, akkor érzed hogy valamelyik rohadtul forró.
Talán egy ventilátorcsere segít, de érdemesebb kivenni és próbálgatni.
Lehet érzékelő, ventilátor, kábel, vezérlőelektronika, sokminden. Ezért írtam hogy le kell tesztelni. Bár ha van egy sejtésed amihez ragaszkodsz, akkor miért kérdezed meg hol keresd a hibát?
Az nem elég ha ritkán kapcsol be a ventilátort, de több oka lehet amiért nem megy eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!