Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más is bukott már meg gyakorla...

Más is bukott már meg gyakorlati vizsgán?

Figyelt kérdés
Napszemcsis,fekete mercis májer hülyegyerek belső sávból 60nal előzi a 30as táblánál,indexxel kanyarodó tanulókocsit. Kvadühös vagyok.
2017. júl. 21. 19:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem látszott a tükörben. Egészen biztosan nem, mert néztem és azért kezdtem el fordulni mert nem jött senki.
2017. júl. 21. 22:49
 12/21 anonim ***** válasza:

Ez viszont nem egyezik az alap leírással: "Napszemcsis,fekete mercis májer hülyegyerek belső sávból 60nal előzi a 30as táblánál,indexxel kanyarodó tanulókocsit."

Ha te nem láttad, akkor ő sem látott téged, szóval nem előzés volt az, hanem baleset elkerülő manőver.

Pontosan hol történt ez? Így elég nehéz átlátni a dolgot, hogy ki is volt a bűnös valójában.

2017. júl. 21. 22:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez így jó nagy kreténség, hogy ilyenért megbuktatnak. Pont bizonyítani tudtál volna, hogy vészhelyzeteket is kitudnál védeni, de persze az oktató is satuzik ilyenkor. Nincs is ebből semmi, de az ilyen helyzeteket miért nem nézik el?
2017. júl. 21. 23:38
 14/21 A kérdező kommentje:
Látott engem,nem álltam takarásban, egyenes út, szerintem a kereszteződésből jöhetett ami a végén van, csak állat módon végig akart gondolom száguldani mert úgyse lesz ott senki és olyan jó egyenes út. már könyökölt a dudán és rámgyorsított amikor észrevettem. két sávos út, el is fért, semmi baja nem lett. le kellett volna csak lassítania, én is meg szoktam várni, ha valaki kiáll vagy kanyarodna előttem. sőt, még sávba elém beengedni is szoktam. csak ugye én buktam meg mert 20centin múlt, mert még pontátmegyekatanulókocsielőttmertnembírokfélpercetvárniamíglefordulelőlem. biztos sietős dolga volt, a mélyszegénységben élő családnak akart enni vinni mert éhen halnak.. (luxusautó volt, kinézetre is egy lakás ára.)
2017. júl. 22. 00:34
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
Imádom amikor ezzel jönnek akik megbuktak: "az oktató belefékezett ,pedig egy századmásodperc múlva énis fékeztem volna...":D megbuktál pont. Lehet jogos ,lehet nem.Ezt így nem lehet eldönteni.Majd máskor összejön.
2017. júl. 22. 07:29
 16/21 anonim ***** válasza:

Itt kérlek keresd ki, hogy hol volt, majd írd le ide a linkjét: [link]

Például így: [link] /@47.205406,18.4557395,21z

Akkor ilyen speciális tanuló autó volt ez? Szerintem ezt is lehetett volna mondani a vizsgabiztosnak. Mármint, hogy téged mások autósok látnak, de te nem láthatod őket. Valami spéci tükör fólia van belülről beragasztva az ablakokra?

2017. júl. 22. 08:06
 17/21 anonim ***** válasza:

"Imádom amikor ezzel jönnek akik megbuktak: "az oktató belefékezett ,pedig egy századmásodperc múlva énis fékeztem volna...""

Miért, gyorsabb kéne legyen a reakcióideje jogsi nélkül, mint a tapasztalt oktatónak? Így már könnyű dumálj, de kiváncsi lennék, hogy akkor is ezt mondanád, ha te lennél hasonló helyzetben? :)

2017. júl. 22. 09:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen akkor is ezt mondtam. Mondjuk én nembuktam ,de aki kimegy forgalomba azért illene tudnia már mit csinál.Ne balfácánoskodjon.Akinek az oktató belefékez az mit csinál ha nincs ott az oktató? Ja igen...csattan.
2017. júl. 22. 16:15
 19/21 anonim ***** válasza:
*mondanám
2017. júl. 22. 16:17
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#17: Az oktató (főleg vizsgán) csak akkor fékez bele, ha már konkrétan veszélyhelyzetet teremtett a tanuló. Vagyis ez nem a reakcióidőn múlik (ami egy fiatal sofőr esetében egyébként valószínűleg jobb, mint egy idősebb oktatónál), hanem azon, hogy felismered-e a közlekedési szituációkat, és megfelelően reagálsz-e rájuk.
2017. júl. 22. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!