Egy BMW 116i-t szeretnék vásárolni 5-6millió forint közötti árért. Valakinek van ezzel az autóval valami tapasztalata?
Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 13:10
2/8 anonim válasza:
Én női autót nem vennék. Meg BMW-t se. Inkább egy K Astra 200 lóval.
4/8 A kérdező kommentje:
Eddig 2 astrám volt egy H meg egy J aztán most szeretnék más autót.
106 lovas megbízhatóbb?
2017. júl. 21. 15:07
5/8 anonim válasza:
Ennyiért csak nyűg az egyes. Olcsó anyaghasználat, problémás és gyenge motor, hülyeség.
6/8 anonim válasza:
A BMW nek az elektronika a halála elhiheted, inkább Audit vagy Lexust vegyél
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem azért 136 le egy ekkora autót visz szépen. Amúgy 2 éves autókat nézek.
2017. júl. 21. 21:47
8/8 anonim válasza:
Én ennek a 136 lóerősnek utána keresnék a neten, mert ez is N motorkódos. Azok meg nem a legjobban sikerültek. Viszont ez legalább négyhengeres, szemben a 109 lovassal. Mindkettő turbós. Igaz, ha ennyi pénzért veszel, az szinte új, sok bajod biztosan nem lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!