Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet ez a hang?

Mi lehet ez a hang?

Figyelt kérdés

Furcsa zörgő, csörgő hangja van az autónak, miután nagyobb gázt adok neki, és esik vissza a fordulat. Videón lehet hallani.

1.9 PD TDI

https://www.youtube.com/watch?v=sfRzLEd_q1E&feature=youtu.be

2017. júl. 20. 22:24
 1/6 Vortrex ***** válasza:
Szerintem csak generátor csapágy, esetleg vízpumpa- vagy feszítőgörgő csapágy, nem valószínű, hogy bármi komoly lenne.
2017. júl. 21. 12:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Benyomott kuplungnál nem lehet ezt hallani, kuplung pedálon rajta a lában és rezgés érződik, leállításkor csörgés hallatszik a motorból.
2017. júl. 21. 20:56
 3/6 Vortrex ***** válasza:
Akkor talán kuplung kinyomócsapágy
2017. júl. 23. 10:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt most cseréltettem. Kinyomócsapágy, szerkezet, tárcsa. Nem lehet, hogy ez kettős tömegű? :\
2017. júl. 23. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen lehet ,hogy kettős tömegű hibája,vagy a nyeles tengely csapágy rossz.Csak azt nem értem,hogy miért nem lett megvizsgálva a kettős tömegű,mikor cseréltél szerkezetet,mert ez lett volna az alap és akkor már ennek a hibáját kilehetett volna zárni.
2017. júl. 23. 18:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Az előző kuplungnál a tárcsa teljesen szét volt égve, a szerkezet nyikorgott, recsegett, a kinyomócsapágy szintén ramaty állapotban volt, ezek után a kettős tömegű is ugyan olyan fos állapotban lehet. Sajnos én sem tudom miért nem vette észre az illető, amikor csinálta. Mert nem csúszik a kuplung, meg megy is az autó, de zörög, csattog, és minden jel a kettős haldoklására utal az neten olvasottak szerint.
2017. júl. 23. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!