Motoros csajok/nők, nektek milyen motorotok van?
Figyelt kérdés
Lány vagyok én is :)2017. júl. 20. 21:33
1/10 anonim válasza:
Jawa Mustang. Én kimondottan szeretem. Még nem hagyott cserben sehol. Napi 2x10 kilométert megyek vele immáron 3 éve. 21/l
2/10 A kérdező kommentje:
Hány ccm-s? :)
Én most teszem A2-re le a jogsit. Erősen gondolkozom egy Suzuki Banditon....
2017. júl. 20. 22:12
3/10 anonim válasza:
Kawasaki ninja 1000es.
62N
Még a fiúm hagyta rá, elszált az 1400-al egy kanyarban:(
4/10 anonim válasza:
Tetszenek a motoros nők. De csak amíg nem baleseteznek. Belegondolkodva, nem is láttam még motorbalesetet szenvedett nőt. Óvatosabban vezetnek, annyi szent.
5/10 anonim válasza:
#2: Sima 50-es. Nincs külön motorjogsim, B kategóriással vezetem.
7/10 anonim válasza:
Nekem most egy 1000ccm-es ducati monsterem van Barátnőm meg egy 800-as suzuki banditot hajt :) nehezen de 6 év után rá tudtam venni a motor jogsira én 27F a barántőm 15L
9/10 A kérdező kommentje:
Hű! Klassz bnőd van! ;)
2017. júl. 21. 21:43
10/10 anonim válasza:
Illik hozzám neki benzin folyik az ereiben autó és motor mánia eléggé megy nállunk . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!