Egy kis segítségre lenne szükséggem, adott egy 1.6 8v-astra?
Üdv,Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükséggem,adott egy 1.6 8v-astra,pár napja olyan jelenséggel találkozztam,hogy valami ciripel a motortérben,olyan hangja van mint a tűcsőknek,de ahogy észre vettem talán csak akkor csinálja ha nyomom a kuplungot,vagy a fene se tudja,de ez még a jobbik esett.:(
Arra lettem figyelmes,hogy mikor nyítottam ki a tankot egy elég erős sziszenést hallottam,mint ha engednék a levegőt,ilyennel szembesültem már egy srác mutogatta,az speciel egy honda civic volt,de a sráccal nem tartom a kapcsolatott,hogy megkérdezzhessem add-e ki olyan sziszegő hangott a tank mikor veszi le a sapkát??
1. Tücsök van a kuplungharangban.
2. Fel fog robbanni 😅
Viccet félretéve sziszegés normális lehet. A ciripelést hallgattssd meg egy szerelővel.
Szerintem nincs összefüggés, tankban lehet nyomás a nagy meleg miatt.
Ciripelés sok minden lehet, nekem Astra G-n akkor csinálta amikor a diffi behajtó fogaskerekének letört pár foga (Astra G betegség), a letört fogak csörögtek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!