Sok helyen olvastam hogy az AM-es (50cm3) motoroknak kelleni fog rendszám ez mennyire igaz?
Azert kivitelezhetetlen mert míg külföldön minél újabb,gépkönyvvel minden egyeb massal rendelkezo 50-es motorokkal jarnak az emberek addig itthon józsi bátyám kert végéből előtúrt minden féle papirtol mentes,mar a gyari plakettel sem rendelkező szakadt rigáját hogy akarod lepapirozni.......arrol nem is beszelve amit mar te is irtal hogy megtervezve/megszervezve ez sem lenne mint semmi mas sem,igy a xopas garantalt!
De szerintem ez az 50-es motor papiroztatas kb olyan lenne mintha legalizalnak a lopast!Hogy tenyleg minden diófa alól előszedett lomot egyszer csak hivatalossá tenni......es azert ne legyenek illuzioink mert a magyar allomany bő 60-70%-a ilyen romokból áll össze....
Ezt követően jöhet a kerékpárok rendszámozása és nyilvántartásba vétele.
Magyarázat: szép számmal találhatunk millióhoz közeli/és a fölötti/ bringákat, tehát ÉRTÉK!
Azután jöhet a fűnyírók, sövényvágók, motorosfűrészek stb. lajstromozása, ezek működtetéséhez az engedélyek kiadása.
Magyarázat: benzinüzemű, veszélyes, arról nem is beszélve hogy pénzt lehet vele keresni, ami után adózni kell(ene).
És még sorolhatjuk a végtelenségig.
Szomorú hogy van aki ilyenen túráztatja az agyát. :(
Nem tudom mi ez a hiszti, hogy mivel tisztázatlan az előélete ezért ne vezessük be. Lényegében ezzel a megoldással legalizálják a lopást, nem a rendszámmal.
Elméletben kismotort is adásvételivel kellene venni, kellene rá kötelező. Akinek nincs félnivalója azt csak annyiban érintené, hogy lesz egy kellemetlen napja az okmányirodában.
Ja, hogy akkor kiderülne, hogy műszakilag alkalmatlan a többségük a közlekedésre, tisztázatlan az előélete, nincs rajta kötelező stb stb.? ja, hogy így akkor elszámoltathatóak lennének a robogósok is?
Tényleg maga a pokol, rohadjon meg mindenki, hogy nem ért egyet a kettős mércével.
A kivitelezés más dolog, nyilván akkora szigort nem mer felvállalni egyik kormány sem, hogy ez megfelelően legyen bevezetve (ahogy korábban is írta valaki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!