Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok helyen olvastam hogy az...

Sok helyen olvastam hogy az AM-es (50cm3) motoroknak kelleni fog rendszám ez mennyire igaz?

Figyelt kérdés

2017. júl. 19. 23:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azert kivitelezhetetlen mert míg külföldön minél újabb,gépkönyvvel minden egyeb massal rendelkezo 50-es motorokkal jarnak az emberek addig itthon józsi bátyám kert végéből előtúrt minden féle papirtol mentes,mar a gyari plakettel sem rendelkező szakadt rigáját hogy akarod lepapirozni.......arrol nem is beszelve amit mar te is irtal hogy megtervezve/megszervezve ez sem lenne mint semmi mas sem,igy a xopas garantalt!

De szerintem ez az 50-es motor papiroztatas kb olyan lenne mintha legalizalnak a lopast!Hogy tenyleg minden diófa alól előszedett lomot egyszer csak hivatalossá tenni......es azert ne legyenek illuzioink mert a magyar allomany bő 60-70%-a ilyen romokból áll össze....

2017. júl. 20. 09:17
 12/14 $$$$$ ***** válasza:
0%
De utalom az ilyen embereket akik azt akarják hogy legyenek rendszamoztatva a kismotorok.ha kicsit magukba néznenek és elgondolkoznának akkor talán rájönnének hogy sok kismotor nem szabályos. És egyszerüen nem értem hogy miért akartok kicseszni azokkal akiknek ilyen van. Mit ártottak ők nektek ? (Ez a második megfogalmazásom. Az első kicsit durvább volt csak aztán átgondoltam. De élőben azt elsőt mondanám az ilyen szerencsetlen unatkozó barmok szemébe akiknek nincs jobb dolga mint hogy azt keressék hogy hogyan szivathatnak meg mást gondolom mind kőzterületesek vagy egyéb ellenőrök vagytok....)
2017. júl. 20. 19:25
 13/14 veterán vas ***** válasza:

Ezt követően jöhet a kerékpárok rendszámozása és nyilvántartásba vétele.

Magyarázat: szép számmal találhatunk millióhoz közeli/és a fölötti/ bringákat, tehát ÉRTÉK!

Azután jöhet a fűnyírók, sövényvágók, motorosfűrészek stb. lajstromozása, ezek működtetéséhez az engedélyek kiadása.

Magyarázat: benzinüzemű, veszélyes, arról nem is beszélve hogy pénzt lehet vele keresni, ami után adózni kell(ene).

És még sorolhatjuk a végtelenségig.

Szomorú hogy van aki ilyenen túráztatja az agyát. :(

2017. júl. 20. 20:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi ez a hiszti, hogy mivel tisztázatlan az előélete ezért ne vezessük be. Lényegében ezzel a megoldással legalizálják a lopást, nem a rendszámmal.

Elméletben kismotort is adásvételivel kellene venni, kellene rá kötelező. Akinek nincs félnivalója azt csak annyiban érintené, hogy lesz egy kellemetlen napja az okmányirodában.

Ja, hogy akkor kiderülne, hogy műszakilag alkalmatlan a többségük a közlekedésre, tisztázatlan az előélete, nincs rajta kötelező stb stb.? ja, hogy így akkor elszámoltathatóak lennének a robogósok is?

Tényleg maga a pokol, rohadjon meg mindenki, hogy nem ért egyet a kettős mércével.

A kivitelezés más dolog, nyilván akkora szigort nem mer felvállalni egyik kormány sem, hogy ez megfelelően legyen bevezetve (ahogy korábban is írta valaki)

2017. júl. 21. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!