Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nissan Micra radioja el lett...

Nissan Micra radioja el lett kodolva. Hogy lehet megjavitani?

Figyelt kérdés
A parom lekodolta es azt irja ki , hogy wait 1 hour. Probaltam a YouTubeon nezni videot de sehogy nem sikerul megjavitani. Vartam egy orat, azutan engedte, hogy probalkozzak egy koddal( 1403 at lattam YouTubeon) , de sajnos nem fogadta el. Es kiis irta megint , hogy wait 1 hr. Ketsegebe vagyok esve! Valaki tudna segiteni ebben? Nem
2017. júl. 19. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:

"A parom lekodolta"

Inkább csak elvette tőle a tápfeszültséget pl. akksit cserélt, vagy szerelt valamit. Ilyenkor ha megint bekapcsolod kódot kér a legtöbb rádió.

"Vartam egy orat, azutan engedte, hogy probalkozzak egy koddal( 1403 at lattam YouTubeon)"

Csak egy példa amit hátha megértesz: a mobilodnak se az a kódja mint másnak, akkor miért gondolod, hogy az összes autórádiónak ugyanaz a kódja?

Ha újonnan vettétek az autót, akkor a gépkönyvében szokott lenni egy kártya a rádió kódjával. (Bár nekem a használtan vett autómhoz mellékelt gépkönyvében is benne volt)

A rádiók kódjának kiderítéséhez több módszer létezik:

-Van a márkaszerviz amelyiknél kb. két rádió áráért megmondják a kódot.

-Vannak a neten kód kalkulátorok. Ez utóbbiakhoz kell a rádió pontos típusa és a gyári száma. Ezek egy matricán a rádió oldalán vagy tetején vannak.

Ha már kihúzzátok a rádiót, lehet hogy ráírták az elődök a kódot filccel.

-Aztán vannak ügyes szerelők, akik kb. egy rádió áráért feltörik a kódot.

2017. júl. 19. 23:41
 2/2 anonim válasza:
Találtam egy ingyenes appot. "Generate code for Nissan Micra radio. És a ràdionak az oldalt van egy szàm sor. Nekem BP +12 szàm. És kiadta a kódot. Tökéletes
2022. júl. 3. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!