Quadra le kell tenni a nagy "A" jogosítványt?
Figyelt kérdés
Pl. egy 50ccm-es quadra elég letenni a segédmotoros jogsit, vagy kell rá a nagy "A"?2017. júl. 19. 09:34
1/11 anonim válasza:
Teljesítménytől függően kell hozzá jogsi. 50cc-hez nem kell nagy A.
2/11 anonim válasza:
egyaltalan jogsi sem kell hozza mivel ezekkel nem vehetsz rész közúti forgalomban!Mindegy hogy 50-es vagy akarhanyas
3/11 dirtboy válasza:
Marcello Gandini
akkor nézz utána mert bizony mehetnek azok a quadok amik felvannak szerelve hozzá.
4/11 anonim válasza:
Dirtboy ez ketsegtelen de ez kb a quadok 1%-ra igaz!
5/11 dirtboy válasza:
valószínűleg arra az 1%-ra gondolt a kérdező
6/11 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy de quadra A1 vagy B kategóriás jogsi kell ha forgalomban akarsz menni ,na meg rendszám stb. Nekem 1000cm3 rendszámos van.(B-s jogsim van)
7/11 dirtboy válasza:
ma 11:16
B-s jogsi biztos hogy nem jó akkor rá.
1000ccm már van olyan erős biztos hogy korlátlan kell hozzá.
8/11 anonim válasza:
Biztos forrásból tudom hogy legalább b kategóriás jogsi kell hozzá bármilyen erős(>50cc) is legyen.nyílván a forgalomban rendszám tábla is kell
9/11 anonim válasza:
Nekem B-s kategóriám van és van egy rendszámos 750-es quadom. Eddig minden rendőr elfogadta.
10/11 anonim válasza:
50 köböshöz elég az AM jogsi, felette akármilyen már B kell vagy B1. Nem jó rá az A jogsi, csak az 50 köbösre.
Viszont ezeknek a vackoknak a 99%-a nem mehet közúton, mert nincs differenciálművük és egyéb eszközök amik kellenek hozzá, lámpa stb. Illetve sebességkorlátozással mehetnek közúton, de a sebességkorlátozás se oldható meg hivatalosan, ergo sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!