Volkswagen Polo 1.2 65v vélemények?
Figyelt kérdés
Üdv!
Ismim szeretne egy Polot venni, nincs fenn használtautón amit kinézett, de mutatok egy hasonlót, és véleményt szeretnék kérni, mennyire jók ezek, szervizelése gondolom nem olcsó, de tudtommal a VW -k jó kis német autók.Fogyasztásilag nem kevés egy ilyen kis autóhoz képest, de én marha laikus vagyok, ezért szeretnék véleményt kérni.Bár értékelésbe nem sok jót olvasgattam róla, de van ismerősöm aki meg díjjazza ezeket a kis autókat.
Mi az átlagvéleményetek róla? 650.000 -be néztünk ki hasonlót mint ami a linken van.Sok, átlag ár?
Miket kell nézni vételnél?
Típus hibái?
2017. júl. 15. 17:41
1/2 anonim válasza:
Van egy hasonlo Polonk (a facelift utani) csak 1.4-es motorral. Mi elegedettek vagyunk vele, elfogadhato kis jargany. Az 1.2-rol sem olvastam rosszakat, csak azt inkabb varosi kozlekedesre ajanljak.
2/2 A kérdező kommentje:
Fokent varosba hasznalnam..:)
2017. júl. 16. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!