Mennyiért festenék le egy simson s51 enduro horpasztott dekniét?
Figyelt kérdés
Sziasztok arra lennék kíváncsi, hogy mennyiért festenék le egy simson s51 enduro horpasztott dekniét? Láttam neten 10.000 ft ért szép festésű deknit de nem tudom, hogy megérné-e megvenni vagy inkább lefesteni a sajázomat? (Csak egy dekniről lenne szó!)2017. júl. 15. 14:24
1/2 anonim válasza:
Blokk deknije vagy a légszűrő oldali dekni?
A blokkoldali deknit nem fújnám...
Rontja a hőleadást.
A légszűrő oldalit meg kis odafigyeléssel otthon 2e forintból teljesen vállalhatóan lelehet festeni.Nem autófényezés szintű ,de teljesen jó (amit festő csinál neked az fényezés szintű). kb 8-13e forint.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem a blokk oldali dekniről lenne szó. Vettem egy tankot, csak attól félek hogy nem tudom ugyanolyan színre lefesteni.
2017. júl. 15. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!