SOS valami tipp mi lehet a baj? Opel meriva menet közben váratlanul le állt.
haza fele jöttem az autóval, hirtelen leállt a motor. újra inditottam akkor megjelent a szerviz hiba kód. mentem vele 400 métert újra leállt az autó, meglazítottam a tanksapkát eltűnt a kód. Beindult elmentem vele 8 km-t és ujra leállt ekkor már motor hiba kód jelent ment, de még mindig beinditható simán jár fura zaj nem halható, folyadékok rendben voltak, benzinnek kell lennie benne mert a sárga ugyan felvillant és utána állt le 2kmre de máskor 30-40 km-t is elmegy sárga lámpával.
(OPEL MERIVA 1,8as 2006 évjárat, Februárban volt teljes szervizen). Mivel péntek éjszaka történt igy szervizbe hétfőn tudnánk csak elvinni ezért lenne jó valami ötlet mi lehet a baj, lehet a benzin szűrő tömődött el? vagy komolyabb baj lehet? köszönöm szépen a hasznos válaszokat előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!