Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gokartot lehet vezetni AM...

Fa Ati kérdése:

Gokartot lehet vezetni AM kategóriás jogsival közúton?

Figyelt kérdés

"AM" kategóriás jogosítvány fogalma: Olyan két-, három- vagy négykerekű jármű, melyet max. 50 cm3-es belső égésű motor vagy max. 4 kW teljesítményű egyéb motor hajt, tervezési végsebessége max. 45 km/h és saját tömege legfeljebb 350 kg.

nem értem a 4 kerekű az a Gokarttot v a Quadot jelenti ?

2017. júl. 14. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos gokarttal nem lehet közúton közlekedni. Nem a jogsi miatt, hanem mert nem felel meg a közúti közlekedés előírásainak, például nincs rajta világítás, hogy mást ne mondjak.

Egyébként borzasztóan kár, ha lehetne gokarttal közlekedni közúton, én csak azzal mennék. Milyeneket lehetne már driftelni vele minden kanyarban, áááá.

Egyébként egy haverommal életcélunk, hogy éjszaka kimenjünk a városba tenni egy kört gokarttal. A tervünk már megvan rá, az is, hogy hogy rázzuk le a zsarukat, ha meglátnának. :)

2017. júl. 14. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Abban igaza van az egyesnek,hogy miért nem lehet a gokartot használni közúton,de az éjszakai gokartozás a városi úton életveszélyes.

Nem látszol rendesen nappal sem az alacsony szerkezet miatt sem és még ezt tetézed éjszaka ,világítás nélkül.Idióta vagy és még mást,vétlent is bajba sodorhatsz.A suli szünetben inkább nézd a TV-ben az esti mesét,az ilyen ökörségek helyett.

2017. júl. 14. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:

A gokart nem jármű, hanem sporteszköz. Ezért közúton nem használható.

Ahogy bobbal sem közlekedhetsz télen sem a hegyi lejtőkön.

2017. júl. 14. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért azt majd írd meg, hogy egy 10 perces jazkarizás mennyire Qrta szét a derekadat. Se csillapítás, se rugózás, ha veseköved van, azt kibrunyálod garantáltan :D
2017. júl. 15. 00:51
 5/8 anonim ***** válasza:
M elmentunk palyara fel orara ami belefer alapon. Masnap jarni nem tudtam rendesen, mindenhol veralafutas. Akkor gondold el a katyuhalmazt amit egy varos adhat. Szerintem gipszben vegezned 5 perc utan.
2017. júl. 15. 02:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Kisváros, kis táv, jó minőségű, sima út, éjszaka szinte nulla forgalom. Csak mennénk egyet az egyenes főúton, 200-300 méter, aztán a körforgalomban vissza. Természetesen nem veszélyeztetnénk senkit, és nem állatkodni szeretnénk, csak kipróbálni. De mivel tényleg van benne kockázat, lehet, hogy hagynánk is a fenébe. De gondolatban szeretek eljátszani ezzel, jó minőségű úton élvezetes lenne szerintem. Tudom, mennyire ráz, még a szegélyköveken is.
2017. júl. 15. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
A gondolat szabadsag meg szerencsere megvan :) de ki tudja meddig :( En szemely szerint kernelek hagydd el ezt az otletet. Tudom, ju buli lenne, es EN sem vagyok szent, hidd el! Lenne egy nagyon jo tortenetem errol ha gondolod leirom.
2017. júl. 15. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Írd meg, érdekel.
2017. júl. 16. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!