Első autó kérdés?
Figyelt kérdés
Ti melyiket ajánlanátok első autónak? Íme pár link amelyet kinéztem, ebben az árkategóriában.
2017. júl. 12. 21:41
1/7 anonim válasza:
Én a sárga Octaviára szavaznék. Egy KEKKH lekérdezést érdemes lenne nézni rá, de amúgy nem lehet rossz.
Kezdő autónak a Fabia mondjuk jobb lenne, de klíma nélküli autóért nem szabad pénzt adni...
2/7 A kérdező kommentje:
és a klímán kívül mit gondolsz a fábiáról? eléggé tanácstalan vagyok
2017. júl. 12. 22:31
3/7 anonim válasza:
Hát a kilométerek száma hihetőbb, mint az Octavia esetén :-)
Mondjuk full fapad, de legalább őszinte autónak tűnik. És ha névre írva ennyi, akkor tényleg megérheti.
De attól a fránya klímától akkor sem tudok elvonatkoztatni, az nagyon fájó pont. Múltkor a céges autóval voltam egy órát, amiben pont szar volt a klíma. Hát... soha többet! Akkor jöttem rá, hogy mennyire fontos dolog a hűtés.
4/7 anonim válasza:
Fabiaból nekem inkább az 1,2-es vagy méginkább a dízel kéne, ez az 1,4-es benzinmotor elavult ohv vezérléssel rendelkezik és sokat is fogyaszt. Igaz, hogy háromhengeres mindkettő amit írtam, de azok korszerűbbek és kevesebbet fogyasztanak. A dízel ugyaúgy 75-le-s mint ez, de az csak városi használatra nem való, arra az 1,2-es a legjobb.
5/7 A kérdező kommentje:
nagyon gondolkozok az octávián de ez a szín szerintem borzalmas
2017. júl. 12. 23:02
6/7 anonim válasza:
Az utolsoba legalább raktak motort. Nekem az elsö autom egy 318i Bmw volt, kezdö soförként kihuzott a csávábbol párszor a nagy motor
7/7 anonim válasza:
Az Octavia ideális autó és gyakorlatilag mindenre jó általános keretek között. Ha nem is pont ezek de az Octavia mindenképpen jó választás. Az 1.6 is már megfelelő mert nem olyan nehéz autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!