A KRESZ vizsgán hasonló kérdések lesznek, mint az E-Titános tanfolyam próbavizsgáin? Hogy néz ki az egész KRESZ vizsga? Igazából nagyon izgulok.
Azt ügye tudod, hogy majd a kormány mögött ülve nem gombokat kell nyomogatni, hanem dönteni. S tévedés esetén valaki meghalhat?
És azt tudod-e, hogy ez a kérdés kb. naponta egyszer felbukkan, s megválaszoljuk.
B-kat kérdések száma 10 ezer. Azt begyakorolni nem lehet.
Ha nem tanultál, nem értetted meg az egyes szabályokat, a szabályok közötti összefüggéseket, nem gondolkodtál el, mi miért úgy van szabályozva, akkor az utakon életveszélyes leszel a vizsgától függetlenül.
Igen, tudom..nem kell ilyen lekezelően kommentelni. Bocsi, nem jártam utána alaposabban még itt GYK-n.
Köszi az utóbbi választ.
Nyugi. Elég az E-titán, de tényleg pöpecül.
Én is csak ott gyakoroltam, s 4 hibapontom lett.
Csinálj is próbavizsgát, minél többet. Sőt, amelyik fejezet nem ment, annak a zárómodul tesztjét is töltsd ki többször.
Én is ezen tanultam. 100%-os lett a KRESZ vizsgám.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, minél többször pörgesd a próbavizsgát és témakörök szerinti teszteket is, akkor nem érhet meglepetés. A 3 pontosokat főként!
Én a napokban vizsgáztam,nálunk érintőképernyős számítógépen zajlott a vizsga. Minden kérdés megválaszolására 1 perced van,amit nem tudsz átugorhatod és a végén visszatérnek és megválaszolhatod. Ez az idő egyébként bőven elég rá.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!