Cross motorozni szeretnék. Mekkora kellene nekem?
Szerintem egy 250-es kéne akkor, bár ha most csinálod először akkor az egy motor az nehéz lesz. Kisebbel kell kezdeni és utána lépni nagyobbra. Ezek a köztes megoldások arra jók, hogy eleinte soknak érzed meg el is esel vele, később meg kevés lesz majd. Ha rögtön nagyra ülsz az meg megöl.
Az se mindegy kétütemű vagy négyütemű, nagyon nagy a különbség a viselkedésükben meg mindenben. Ezt előbb ki kellene próbálnod és utána motort venni, mert nem két fillér egy gép és jó lenne ha elsőre olyat vennél ami jó is.
Ennyire azert ne ugorj a mely vizbe. Csak ugy nem kezdhet el valaki crossozni hogy meg azt se tudja hogy el fog e tudni indulni egy motorral, vagy hogy egyaltalan tetszeni fog (bar ebben nem ketelkedek ;) )
Szerintem probalj meg egyaltalan motorozni valami kisebbel, aztan meglatod hogyan tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!