Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cross motorozni szeretnék....

Cross motorozni szeretnék. Mekkora kellene nekem?

Figyelt kérdés
Szeretnék cross motorozni. Tök új vagyok. 23 éves és 180cm magas lány. Terepen szeretném használni. Erre amerre lakok vannak mezők, erdők, dombok. Sokan szokták errefelé használni a cross motort, vagy quadot. Illetve a környéken van egy cross pálya is.(Nyársapáton) Nem tudom hogyan kezdjek neki. Kisebb méretűt nem szeretnék venni, csak olyat ami pont jó nekem, így később nem kell cserélnem. Aki tudna nekem tanácsot adni kérem írja le, hogy mit hogyan érdemes. Köszönöm
2017. júl. 10. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem egy 250-es kéne akkor, bár ha most csinálod először akkor az egy motor az nehéz lesz. Kisebbel kell kezdeni és utána lépni nagyobbra. Ezek a köztes megoldások arra jók, hogy eleinte soknak érzed meg el is esel vele, később meg kevés lesz majd. Ha rögtön nagyra ülsz az meg megöl.

Az se mindegy kétütemű vagy négyütemű, nagyon nagy a különbség a viselkedésükben meg mindenben. Ezt előbb ki kellene próbálnod és utána motort venni, mert nem két fillér egy gép és jó lenne ha elsőre olyat vennél ami jó is.

2017. júl. 10. 20:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Ennyire azert ne ugorj a mely vizbe. Csak ugy nem kezdhet el valaki crossozni hogy meg azt se tudja hogy el fog e tudni indulni egy motorral, vagy hogy egyaltalan tetszeni fog (bar ebben nem ketelkedek ;) )

Szerintem probalj meg egyaltalan motorozni valami kisebbel, aztan meglatod hogyan tovabb.

2017. júl. 11. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!