Ha ilyen váltógomb van akkor?
Figyelt kérdés
Második kocsimat akarom megvenni abban : ötös alatt a "rüki" csak odahúztam a váltót.
Most látom amit kinéztem ilyen a váltógombja,hogy hatos mögött a rüki felirat.
Ezek úgy működnek,hogy gombot be (vagy láttam már ahol a gomb alatt 1 karima amit le kellett nyomni vagy felhúzni ) és be a hatos helyére?Inkább itt süljek fel mint amikor megnézném
2017. júl. 9. 19:29
1/4 anonim válasza:
Mondjuk, ha leírnád a pontos típust, akkor lehetne érdemi választ adni.
2/4 A kérdező kommentje:
8 generációs Civic "ufo"
2017. júl. 9. 19:50
3/4 anonim válasza:
Autó függő, VW-nél pl le kell nyomni és az 1-es helyén van, BMW-nél át kell húzni az 1-es elé és ott a rüki. Kérdezd meg az eladót hogy hogyan kell rükibe rakni a váltót.
4/4 anonim válasza:
Ufó Civicbe úgy emlékszem nem kell semmit lenyomni/felhúzni, csak erőteljesen jobbra hátra kell húzni a kart. Javítsatok ki ha tévedek, régebben volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!