Mit kell ilyenkor csinálnom?
Sziasztok
Szeretném a Hondámat én is ilyen fóliával bevonni de sajnos most az enyém kék színű?
Ez a fólia már 2 színnek számít? Mit kell tennem ha szeretném hogy ilyen legyen a kocsim?
1. elmész egy fóliás céghez (pl. autodekor.hu, de van ezer), megkérdezed, mennyiért csinálják meg. Szerintem kapsz egy 250 ezer körüli ajánlatot. Az, hogy milyen a kocsi színe, mindegy, gondolj a taxikra. nyilván ez egy speciális fólia, ami ilyen dizájn.
2. belépsz a hadseregbe :)
A neve kamuflázs (meg hasonló írásmódban megtalálod) ezek alapján már ki tudod google-zni, hogyan is kell papírozni. De bármit is csinálsz, lesz olyan rendőr aki beleköt. Lehető legrosszabb megoldás az ilyen szerintem.
(Mellékesen: ahogy te az udvaron otthon felgányolod az valami nagyon undorító lesz, pont a napokban láttam ilyet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!