Astra F kilométer óra visszatekerése házilag?
Érdekelne, hogy otthon vissza lehetne tekerni a kilométeróra állását F astrában?
Ne gondoljatok semmi illegálisra, a helyzet az az, hogy a gyárilag benne lévő nem fordulatszámmérős óracsoportot lecseréltem egy fordulatszámmérősre, ami működik is szépen, csak majdnem 200ezer kilométerrel több van benne, mint az eredetiben.
Érdekelne, hogy házilag vissza lehet-e tekerni annyira mint amin az eredeti állt, és ha igen, akkor hogyan.
Nem kell visszatekerni.
Feljegyzed, hogy x ezer kilométernél cseréltél óracsoportot. És y ezer az új állás.
2 módszer létezik:
1. fúrógépbe raksz egy olyan szárat ami pont belemegy a spirál helyére és addig tekerteted visszafele ameddig jól esik.
2. Szétszeded az óracsoport sebességmérő részét és a számjegyeket,miután a rögzítő pöcköket kipattintottad,kézzel oda forgatod ahova kell.Majd rögzítőpöckök visszapattint,óra visszaszerel és boldogság! :)
Első:
Szeretném visszatekerni, azért tettem fel a kérdést.
Mivel megy majd vizsgázni, ezért ott rögzíteni fogják az óraállását. Ezért legyen benne az igazi óraállás, és ne az "új" óracsoporté. Ha egyszer el lenne adva, akkor az igazi óraállását lássa majd a kedves vevőjelölt, ne higgye azt, hogy 350ezer van benne. Bár egyenlőre tökéletesen megfelel nekem, mert nincs vele baj, olcsón fenntartható, meg amúgy szép állapotban is van :) Csak nem használom sokat, mert céges autóval járkálok.
Második: Köszönöm szépen, majd próbálkozom vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!