Melyik legyen? Új autó vásárlás előtt állok.2 autó érdekelne VW passat 150le/190, Ford mondeo 180le. Érdekelnének a személyes tapasztalatok ha vannak és hogy milyen a DSG és a Powershift váltó.
Dízel
12 millió
Mert ezek tetszenek és mivel valahol kell vinni a babakocsit és a hasonló dolgokat.
Én VW párti vagyok, de tény, hogy újonnan túl drágák. A Ford is nagyon jó autó, és ugyanannyi pénzért szerintem a Fordból sokkal jobban felszereltebbet kapsz. Bár én a VW 2.0 TDI-ben jobban bíznék (hagyjuk a dízelbotrányos marhaságot).
A DSG váltók egész jók lettek, sokat tökéletesítettek rajtuk, nincs vele gond. Én egy 190 lovas, DSG-s Passatot javasolnék. De azért a Fordot sem árt megfontolni, főleg ha számít a pénz (kinek ne számítana). Nézd meg, hogy 12 milláért melyikből milyet kapsz.
Igen valóban Fordot lehet venni hasonló árért jobb felszereltséggel úgy hogy lehet hogy az lesz.
Ott használom a 180 lovat ahol lehet amúgy sokat autópályázom szóval fontos hogy menjen a gép.
A Mazda tényleg minőségi ezt tudom mert nekem is volt de a 3-as az kicsi nekem meg dízel párti vagyok.
Majd nem leszel dízel párti, amikor javítani is kell valamit. Kicsi a Mazda 3. 2 embernek meg egy gyereknek. Hát hogyne.
Autópályán kell a lóerő. 130 utazót egy 100 lovas autó is röhögve tartja még előzni is lehet, gyorsul is onnan. De hát hova, mikor annyi a megengedett.
Tipikusan bedőlsz a marketing dumának: nagyon, újabb, erősebb kocsi kell, a többi egy raklap szar. A reklámokat neked találták ki.
6-os
Hát jah, akinek van 12 millája, annak nem is kell babakocsi, mert a gyereke már születésekor lábra áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!