Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja? Alapjarat...

Mi lehet a baja? Alapjarat nincs, menet közben leall?

Figyelt kérdés
Simson s51-es,frissen össze rakott,szimeringek jók,nincs alapjarat,vagy esetleg amit allitani tudok neki,az egy eleg magas alapjarat,viszont ha megyek vele egy kicsit egy idő utan megall,oda füstöl egy nagyot,majd tolasra be indul,megy egy kicsit leall ujra,kicsit pihenni hagyom,rugasra indul. Viszont ilyenkor az a nagyon magas alap jarat is elmegy róla. Probaltam 2 féle gyertyaval,karburator ki van pucolva,Sibertűt probaltam mar több állásban is. Esetleg valami gyujtas hiba lenne? Eddig a fals levegőt okoltam,de nem tud honnan szívni,szimeringek ujak ,Karburator csonknal van pakolas normalisan,esetleg hengerfejnel ,de ott be volt pasztazva.
2017. júl. 7. 22:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!