Mi a véleményetek a peugeot 607 2.2 HDI-ről?
Autóvásárlás előtt állok és régóta tetszik már ez a kocsi ,csak sajnos ismerőseim közül senkinek nincs tapasztalata ezzel a típussal.
Első autónak venném, a lényeg ,hogy hosszútávon is megbízható legyen mert havi 1-2 alkalommal 400-500 kilóméteres utat tennék meg vele.
Nektek mi a véleményetek erről a típusról,mik a tapasztalaitok?
A HDI motor nagyonjó.
Tartós,megbízható.
De ennyi,ennyi a pozitívum a 607-nél...
Nehéz nagy autó,prémiumnak szánták,tele elektronikával,és minden menet meg ilyen olyan stabilizátorral,szondákkal stb...
Sajna úgy tud villogni a visszajelző ,mint a karácsonyfa...
Relatíve kevés van belőle ,drága szervíz.
A 133 lóerős HDI motorral (2.2) nem venném,őszintén.
1.6 tonna alapból ,nagy tengelyterheléssel,Gyári 18 felnik amik inkább 19-20-asok szoktak lenni.
A 2.7 V6 HDi inkább.
V6 HDI meg pont az ami előszeretettel tördeli a főtengelyeket.
Párszor utaztam 607-esben, ami nagyon tetszett benn az a futóműve... iszonyatosan szépen megy még a nagyon rossz utakon is, alig érezni az úthibákból valamit.
Aztán ennyivel vége szerintem is a pozitívumoknak. Az említett autó amiben néha utaztam elektromos hibaként mindig a guminyomásra panaszkodott, pedig minden rendben volt vele, a tulaj szerint kár is vele foglalkozni. Aztán, hogy ezen kívül van-e vele valami még azt nem tudom, olyan gyakran nem beszélünk, meg nem is nagyon kérdeztem.
Bár tényleg ha elektronikai gondok nem lennének vele, akkor egy nagyon jó autó lenne, főleg a 2,2-es HDI-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!