Vw Golf V-ben és a 2. generációs Audi A3/A4-ben ugyanaz az 1.6-os motor van?
Ezt a két kocsit nézegetem, 1.6-os benzinmotorral.
Miben különbözik a kettő? Próbáltam már mindkét kocsit, és érzésre nincs sok különbség. Talán csak a belső tér minőségibb minimálisan az Audikban.
Melyiket érdemesebb megvenni?
Ha ilyen kevés a különbség akkor mindenképp a 8 szelepest érdemes venni, jobban is mennek alulról.
Ott ahol 30-40 lóerős többletet tud a 16 szelepes, nyilván ott azt érdemes már.
Ahogy előttem mondták, plusz hozzátenném, hogy az Audit gyengébbnek fogod érezni, mert nehezebb.
Ha trendline Golfot nézünk, akkor az Audi beltere jobb, de ha egy jobban felszereltet nézünk, akkor simán hozza azt a szintet. A Golfban a hátul ülőknek sokkal nagyobb hely van, az Audinak a nagyobb csomagtartó fontosabb volt. De ez még a legújabb A3-ban is így van, ott se ülök be magam mögé. Ötös Golftól felfele már nagyon tágas a beltér.
Alapjaiban ugyan az a két autó.
Az előttem szólókhoz azt hozzátenném, hogy a G5-ben és a Gen2 A3-ban csak 102lovas 1.6-os(8v) motor van. Igazából nem egy erőgép de elvisz A-ből B-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!