Vw polo autóban van lehetőség a hátsó üléseket ággyá alakítani?
Én speciel egy csapotthátú Astra G-ben is aludtam már ledöntött üléssel. Nem azt mondom hogy kényelmes, de pár órát ki lehet bírni rajta. Azért nem aludtam végig rajta az éjszakát, de a szálláshely átvétele előtti napon már lent voltunk, és mivel nem volt szállásunk ez estére, autóban aludtunk párommal :)
Poloban is el lehet dönteni az ülést, csak fontos megjegeyeznem, hogy jó vastag, piha szivacsot vagy takarót tegyél elá, mert nagyon kényelmetlen lesz.
Nekem Polo 6r típusú autóm van, hidd el nem akarsz Te abban hosszú ideig aludni... Egyrészt teljesen sík felületet nem fogsz tudni kialakítani, + amúgy se túl hosszú az a beltér ahogy már előttem is írták.
Jó nem egyszer aludtam (inkább csak szundítottam...) benne, például két vizsga között a főiskolán, de max 1,5 órát és a végtagjaimat sem tudtam úgy elhelyezni, hogy hosszútávon pihentető legyen...
Kényelmes autó, de nem aludni, pedig nem is nőttem túl "magasra" (163 cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!