Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha valakinek bevonták a...

Ha valakinek bevonták a jogsiját és nincs magyarországi lakcíme akkor is kaphat pontokat?

Figyelt kérdés
Ha megállítják és nincs jogosítványa. Külföldi volt, de bevonták.
2017. júl. 6. 09:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Te is halálos,csak nem ittasan mint Rezes és papíron mást.Na és a válaszod és még te hülyézel?(Mert van pénz?)

Na és még jól is vezetsz? Mi lenne,ha nem vezetnél jól,mint itt mi válasz adók,mert nekünk volt már a saját hibánkból minimum 5 halálos balesete mindnek.

Anyukám, én 30 év alatt nem okoztam és még koccanásos balesetem sem volt,annak ellenére,hogy dinamikusan a szabályokat betartva,a forgalmat nem feltartva vezetek, mint kevesen az utakon.Neked EGO -ért sem kell a szomszédba menni.Egy ilyen,a mondásokból megismert szőke nőtől mentsen meg a sors,de ha nem szőke vagy az még rosszabb.Így megismerve a válaszaidból talán egy kubikos talicskát engednék neked vezetni,de azt is korlátozásokkal, nem pedig autót.

2017. júl. 7. 11:08
 12/16 A kérdező kommentje:

Ha a kérdésre nem tudsz válaszolni miért írsz? Unatkozol? Vágd még a fejemhez, nem elég rossz így is. Szerinted akartam?! Nagyon nem, de engem kb 2 nap alatt szednének szét a börtönben. De látom nagyon "jó indulatíú ember vagy", én sose akartam másnak rosszat. Visszacsinálni nem tudom sajnos. Képzed a család az b,eg még örült is a pénznek és nem sajnálták a családtagukat. Na ez a szánalmas. Nem én. Én feltettem egy kérdést, normális válasz nem érkezett csak a rosszindulat. Minden ami lehetséges rossz egybejött,nem voltam se drogos, se részég, baleset aminek a legrosszabb lett a következménye.

Azt meg az egyik válaszadónak üzenem, hogy nézzen meg pár statisztikát, hogy miért épp tavasszal amikor jön a jó idő akkor van a legtöbb baleset. Nem tudnak annyira koncentrálni a nagy melegben az emberek. Ami érthető,nem isznak eleget és nem lehet a 40fokos autóban úgy figyelni.

Aki meg ott tart hogy hajszín alapján ítéli meg az embereket azzal úgy érzem, hogy nem kell szóba állnom. Nyilván akkor a skandináv nők mint buták.

2017. júl. 7. 14:13
 13/16 anonim ***** válasza:
kérdező, mióta van tavasszal 40 fok?? Hülyeségeket írsz. A balesetről pedig: ha valóban halálos balesetet okoztál, de nem voltál sem részeg, sem drogos állapotban, nem hiszem, hogy egyből letöltendő büntetés járna érte.
2017. júl. 7. 23:19
 14/16 A kérdező kommentje:

Akkor amikor lefekszem este Áprilisban 16 fokban és arra kelek hogy hó van a teraszomon.

A kérdésre válaszoltál? Nem. nem fogom leírni mit tettem, mert ha értenél hozzá tudnál hogy az ügyvédem nem engedné. Azt írtam hogy ittas vagy drogos nem voltam, más még lehettem, 23 voltam. Édes mindegy. Jobb dolgod nincs?

2017. júl. 8. 14:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Már itt rég nem a kérdéseden van a lényeg,ha nem hogy milyen ember is vagy.Ez a hozzászólásaid miatt van.Jó volna,ha egy kicsi önkontrollod is lenne,és te vitted el ebbe az irányba a válaszadókat.
2017. júl. 9. 08:45
 16/16 anonim ***** válasza:
kérdező, a mérhetetlen nagy szád mellett arra nem gondolsz, hogy a bizonyos ügyvédedet kérdezgesd ilyen ügyekben? Tudod, aki nem engedné, hogy leírd, mi is történt! És nem, nem unatkozom, látod, még a kérdésedre is válaszoltam.
2017. júl. 10. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!