Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le lehet szedni hazilag...

Pantya balazs kérdése:

Le lehet szedni hazilag valahogy a lakk reteget az autorol?

Figyelt kérdés
sziasztok! Vettem egy regi integrat, de szet egette mar a nap, csak az oldalai felen maradt lakk reteg. Gondoltam ugy is divatos a matt szin, es valahogy leszednem.. fenyezesre nem akarok kolteni, annyit nem er a kocsi sajnos.. Koszi a valaszokat! :)

2017. júl. 4. 17:09
 1/7 Mosqu!to ***** válasza:
Az ugye megvan,hogy nem így "készül" a matt festés? :D Szegény Integra..:(
2017. júl. 4. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze az megvan, de egy 150ezres autora 50nel tobbet nem igen eri meg kolteni sztem
2017. júl. 4. 21:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Amugy nyilvan nem igy "keszul" a matt hatasu festes
2017. júl. 4. 22:37
 4/7 #KalányosAndzseló ***** válasza:
Ha ennyire rossz állapotban van már a lakk,akkor esetleg a magasnyomású mosó nem hozza le a maradékot? Nem 100%, ez csak egy tipp. De szerintem szed belőle!
2017. júl. 4. 23:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Polírozógéppel ha átmész rajta és jó régi a lakk, elvileg meg kéne kezdenie. Ez is csak egy ötlet volt!
2017. júl. 5. 06:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Eleg stabilan all az oldalain a festes, mivel ott nem erte a nap. Gondolom csak csiszolassal lehetne lehozni de nemtudom hogy kellene hogy ne jojjon le a tobbi reteg
2017. júl. 5. 09:21
 7/7 anonim válasza:
Szerintem egy lakk spray megoldja az ilyen gondot, be mattult ráfujod kész..
máj. 15. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!