Hol tudnék eladni egy auto alkatrészt, ami vadi új és 2007 utáni audi Q7-re jó?
Próbálkoztam már az audi szervízekkel az összesnek írtam e-mailt amit a neten találtam, és audi bontoknak is írtam. Feladtam hirdetésbe, de sajna a kutyát nem érdekli. (expressz, racing-bazár, hasznaltauto)
Valami ötletetek van még?
Aukciós portálon próbálkoztál?
Nem akarok reklámozni portálokat csak ötlet.
Az, hogy nem kelt el lehet esetleg annak az oka, hogy sokat kértél vagy Ők is szakítani akartak az alkatrészen. Szervizeknél még előfordulhat, hogy "nem vállalnak felelősséget a hozott cuccra". A Te alkatrészedet is ebbe a kategóriába sorolják így nyilvánvalóan keveset adnának érte. Aztán jó drágán, eredeti áron beépítik.
Aukciós portálokon még nem próbálkoztam, úgy gondoltam hogy ott esélytelen. Nagyon áron alul adom, úgyanis a bolti ára 400 ezer és én ennek az 50 %-áért próbálom eladni. Sajnos eddig reménytelenül, lassan másfél hónapja fut a hirdetés mindenhol, és meg se csörren a telefon.
Ha van valami ötletetek segítsetek légyszi!
nem lehet hogy rossz telefonszámod adtál meg? :D
viccet félretéve: VATERA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!