Shox evo protektoringet erdemes venni?
Szia!
Vaterán volt 13 ezerért ingyenes szállítással vadi új ufo scorpion [link] .
Kértem képet a hátáról, nem kaptam, és lejárt a hirdetés, lehet, hogy kamu volt.
Scorpionról próbáltam összecsipegetni infókat. Valaki a boltban felpróbálta, és a kulcscsontvédő eltör. Műanyag szegecses, és az adta meg magát.
Más valaki írta, hogy scorpionja volt, felpróbált egy acerbis koerta-t, és azonnal lecserélte. A scorpion egy merev, kényelmetlen konstrukció.
A kulcscsontvédője sem ér sokat, mert a kulcscsont akkor törik el, ha egy derékszögű nagy erőhatás éri. Pl.: ha vállal neki repülsz egy fának.
Annyira jutottam, hogy itthon nem érdemes protektort rendelni.
Most rendelem ezt a protektort [link] .
57 dolcsi + 7,37 dollár a szállítás, de az utóbbit elengedte az eladó :)
A protektor külseje poliuretán, a belseje pedig EVA.
Az előbbi ütésre keményedik, ha megkopogtatod olyan hangja van, mintha műanyag lenne, de olyan hajlékony, mint az EVA. Sas-tec találta ki ezt, a kínaiak pedig lenyúlták :)
https://www.youtube.com/watch?v=YLAtD32lFIs Minden protektor CE minősítéssel rendelkezik.
Egyébként most is van protektoringem, ez: [link] . 4 éve megvan, és jó minőségű, főleg a könyök, és a vállvédő része, de kiakartam próbálni mást is :) Állítólag ezek a puha protektorok 30 fok felett is kényelmesek, ha közben mész, de ebbe a műanyag protektoringben már 20 fokban is izzadsz, mint a disznó.
Télen pedig azért nagyon kényelmetlen a műanyag protektoring, mert a gerincvédő alsó része utat tör a ruhák között, és ott bejön a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!