Vannak olyan kamionos cégek, akik hosszú fuvarokat csinálnak?
Én csak kettő céget tudok, akik így 1000 km alatt nem nagyon csinálnak fuvarokat, a Waberers és a Gartner. Az a baj, hogy bár mindkettőnél szerettem dolgozni, voltak gondok ami miatt most nem ott vagyok, de a csavargás nagyon hiányzik, és nem találok más cégeket akik ennyit mennének.
Tudtok ilyen cégeket? Akik nagy távokat mennek, és viszonylag normálisak is a körülmények ott. Köszönöm előre is !
3.
Én melóztam a Hunlandnál, igaz 10 évvel ezelőtt, akkor annyit mentünk mint a vaklégy. Volt, hogy 4 kézben 42 óra vezetésünk volt folyamatosan.
És az állatszállítás baromi fárasztó - ez 10 év alatt sem változhatott, a malac, a marha ugyanaz - annyit dolgozol (a vezetésen kívül), hogy az nem igaz. Nem éri meg pénzben. Külföldön here - vere melóért kapsz annyit. Nem tudom ma mennyit fizetnek, én havi 1 millióért csinálnám úgy mint 2007 - ben, de lehet, hogy még annyiért sem. Akkoriban 4 - 600 között kerestünk.
És ott is van rövid fuvar, szlovák, román gyűjtögetés, belföld, ha úgy alakul, nem csak Üzbeisztán, Kazahsztán, állandó négykézben, sok a gyökér kolléga, stresszes a dolog.
hát hogy ki mit szeret a kamionozásban, az egyéni... én vezetni szeretek inkább és utazni, van aki meg gyűjtőzni és a napi 7 le-felrakót kézzel csinálni.
De ha csak a munka lenne büdös, akkor elmennék silózni vagy konténerezni, mert ott aztán tényleg nem kell semmit csinálni, csak épp nem mész kilómétereket és csak ingázol.
Engem nem a pénz érdekel, csak hogy ne basztassanak, jó legyen a meló, azt ennyi. Ha téged nem érdekel az a te bajod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!