Sokan miért vesznek prémiumautót, hogyha alig bírják fenntartani?
Nekem is tetszenek a BMW-k,Mercik viszont drágállom a fenntartását és nem az adókról,tankolásról beszélek,hanem a szervizköltségekről.
Az ilyen autóknak nagyon magas tud lenni a szervizdíja, továbbá, bonyolultabbak, mint a tömegmárkák modelljei.
A családban nem egy ember volt, aki megvette a fiatal BMW-t (nem tízen,húszon éves kacatokat) és aprónak tűnő elektronikai hibák miatt fizette a negyedmilliókat.
Nem beszélve arról,hogy azon az áron, amiért a használt Bömbit megvette, szinte egy új Avensist vagy Passatot vehetett volna.
A kocsi még megvan neki, de sokat panaszkodik rá, erősen gondolkodik az eladásán, pedig fanatikus BMW rajongó.
Én egy 2014-es Mazda 6-ost tartok,megvagyok vele elégedve.Nincs vele sok gond és fenntartható.
Presztízsben nem ér fel egy BMW-hez, de nem is akarok többnek tűnni, mint ami vagyok.
A magyar emberek nagy többsége a külsőségekből ítél. Lehetsz te akármilyen tudós, orvos, szakember, ha egy tizenéves Corollát tartasz, semmibe vesznek, lenéznek. Ezek a népek bárkinek a tenyeréből esznek, aki egy ugyanannyi idős BMV-vel, Audival,Mercivel közlekedik. Így hát a sok rabszolga, aki még az anyjával lakik, azelső alkalommal megveszi ezeket a pénztemetőket, amikkel a németek már körbefurikázták Európát vagy kétszer.
Nálunk az ember értékmérője a "Vitte valamire" mantra, a tanáron, orvoson, ápolón csak röhögnek a háta mögött, néha persze szembe is.Olyan is ez a társadalom, rendszeresen kerülget a hányinger, amikor az utcára kell mennem, vagy ilyen emberekkel kerülök kapcsolatba a munkám során.
Jó kérdés, idáig 2-3 ezrekért tankolni csak BMW-st láttam, még a Suzukikba is 5 ezrekért raknak. Mellette meg benézel a műszerfalra, világít 2-3 kontroll lámpa. Annyira röhejesek.. :D
Nekem egy 500 ezres autóm van, de köhint egyet és kapja az új alkatrészt, 4 év alatt pedig szinte minden alkalommal tele lett tankolva.
Hozzáteszem én is járhatnék E60-as BMW-vel de nem veszek, mert egyrészt gusztustalan autó, másrészt hulladék az egész. Az új BMW-knél többet egyik márkára se kell költeni.
"Jó kérdés, idáig 2-3 ezrekért tankolni csak BMW-st láttam, még a Suzukikba is 5 ezrekért raknak. Mellette meg benézel a műszerfalra, világít 2-3 kontroll lámpa. Annyira röhejesek.. :D"
Na, a másik fasság. Lassan oda jutok, hogy a neten nincs már értelme autós topikokat olvasni, mert csak az ilyen marhaságokat látom és olvasom.
Ezek az új BMW, Merci , Audik 99%-a céges autó, vagy akinek van pénze megvenni ezeket azok úgyis 3-4éven belül le fogják cserélni.
Egy új Mazda6 nál egy 3-as BMW csak egy pár misivel drágább, ha az egyikre van pénze akkor majdhogy nem a másikra is akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!