Nemrég vettem egy BMW 740 kocsit (2012. évjárat). Azóta mindenki azt mondja, hízzak bele, mert ebben nagydarabnak kell lenni, miért?
Teljesen jól érzem magam a bőrömben, a 180 cm 75 kg-val.
Azért kellett ilyen kocsi, mert sokat megyek külföldre, sok az autópálya, és szeretem ha kényelmes nagy egy autó, mellesleg biztonságos is.
Előtte Mazda 6 volt( 2015 évjárat), akkor senki sem szólt be soha.
Most hogy megvettem ezt a kocsit, mindenki mondogatja, hogy menjek el kondizni, meg zsírosodjak, mert kifognak nevetni.
Nem értem miért mondják, de már az asszony is elkezdte sorolgatni.Jó igaz, ő csak azért hogy bosszantson, mert tudja hogy az ismerőseim ezzel szórakoznak.
Ennyire sztereótíp nép lenne a magyar?
Ilyen kocsit normál ember ne is vegyen, ha átlagos testalkatú?
Zsírosodni?
Akkor meg az lesz hogy" jajj de dagadt vagy, biztos a BMW-vel kompenzálod a pocakodat!"
Igen, ilyen előítéletes a magyar, és sokakat zavar ha jó kocsival jár az ember, ezért inkább bele kötnek ahol tudnak.
Mondd meg nekik, hogy azért vettél ilyen kocsit hogy ne nyomorogj benne, és kényelmesen elfér, ha szerintük túl nagy neked akkor nem tudják hogy mi az a kényelem.
Majd menj el kondizni ha te magad akarod, azt sem a BMW miatt kell csinálni, hanem saját magad miatt.
Ja!
És ha nem sikerül felhizlalni magadat -maradsz a 75kilónál- akkor veszel egy ehhez passzoló rózsaszín Twingót? ;)
Áruld már el, miért akarsz megfelelni egy ostoba előítéletnek?
Értelmező szótárban keress rá az irigység szóra.
Inkább legyen 10 irigyed, mint aki sajnál.
Gratula a szép autódhoz. Ne hízz meg. Vigyázz az egészségedre.
További jó tanács: Egy megtörtént párbeszéd.
Mennyit fogyaszt az autód? ( Nagy mercedes ) Öt litert, kicsit sokallom.
Ha már úgyis pukkadoznak tegyél rá egy lapáttal, hogy nagyot szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!