PY21W és a PY21/5W ugyanaz? Ha nem akkor mitörténik, ha 21/5w helyére sima 21-eset teszek?
21/5W kellene indexbe de sima PY21W kaptam...,most látom ,és nincs kedvem most ezért kocsikázni.
Ha jó akkor jó.
Peugeot 206...
Srác a lumenet.hu-n nézte,PY21W van írva.
Ő elvileg :
PY21W a hátsó index.
P21/5W a féklámpám...
kevertem,na ...
Csak mert 3 izzó volt kiégve ,és készletbe volt,de a rosszul lett felirva. :D
köszentyű.
Az Y az az, hogy sárgára (Yellow) van színezve az izzó üvege. Tehát az való az indexbe.
Féklámpába
P21W (fehér), PR21W (Red, vagyis piros) vagy ezeknek a duplaszálas verziója (21W féklámpa, 5W helyzetjelző) kell: P21W/5W (ez a fehér) vagy PR21W/5W (ez a piros)
PY21W/5W nem létezik.
Nem létezik PY21/5W? Talán csak még nem láttál!
Én két napja pont ezt vadászok. Első helyzetjelző/index. Egyetlen hazai üzletben sincs polcon, marad az ebay vagy az aliexpress. Chevrolet Caprice Classic-ba kellene.
Ha neked PY21/5W kell az autódba, akkor zárlatot is csinálhatsz, ha a PY21-et teszed a helyére. A PY21/5-ösnek két érintkezője van alul, a PY21-nek csak egy és az középen. Szóval, ha az egyszálasat beteszed a kétszálas helyére könnyen lehet, hogy a két érintkezőt áthidalod. Így zárlat lévén akkor is világítani fog, ha csak a helyzetjelzőt kapcsolod fel és akkor is, ha fékezel.
Jó, akkor létezik, csak Európában ismeretlen.
A kérdező Peugeot 206-osába valószínűleg nem ilyen kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!