Menet közben mintha kiakadna a gáz bovden. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Motorozás közben arra lettem figyelmes,hogy hirtelen hiába húzom a gázt nincs semmi reakció,majd a motor le is állt. Azt hittem elszakadt a gáz bovden,vagy kiakadt. Megnéztem de rendben volt minden. Hiába próbáltam elindítani,nem sikerült. Megmozgattam a karbiból kijövő végét a bovdennek, után elindult a motor. Egyből el is indultam haza, az utcán elején megint ugyan ezt csinálta. Mi lehet a gond? Esetleg a súber tűvel van valami. A segítségeket megköszönném!2017. jún. 28. 18:21
1/3 anonim válasza:
Nehogy irjál tipust még véletlenūl se
2/3 anonim válasza:
Szia, nekünk egy Kawa zzr 600 van, ma nálunk ugyanez volt, reggel mentünk vele , b4szakodott..
Most délutánra meg elszakadt a semmiből.. :S
Mar nem tudtunk vele elindulni. Pörögni pörög a motor csak gazt nem tudtunk adni neki, itt tunt fel a bibi...
3/3 A kérdező kommentje:
A még véletlenül se írjál típust helyett mondjuk egy normális emberi módon oda írtad volna mondjuk ezt: motor típust tudnál írni?
Akkor egyből jobban nézne ki és szívesebben írnám, hogy és 50-es Derbi Sendáról van szó. AM6 blokkot. ;)
2017. jún. 28. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!