Ágoston György kérdése:
Miért nem indul a 4t-ű,50-es robogóm?
Figyelt kérdés
Nem indul sehogy sem. Öninditónál csak pörög és pörög de nem megy. Berugásnál meg nem történik semmi. Azt hittem aksi hiba de kicseréltem és nem az! Naponta egyszer betudom inditani, de akkor is csak 10 msodpercik beindul és gáz adás nélkül elkezd pörögni a motor mint aaz állat aztán leáll, és többet nem lehet beinditani. Nagyon kérlek benneteket segítsetek ha tudtok!! Köszönöm!!!!2017. jún. 27. 13:52
1/4 anonim válasza:
A leírás alapján nem kap üzemanyagot, és lehet hogy fals levegőt is szív. Bár az első következhet az utóbbiból is.
A javítás nem úgy történik, hogy elkezdünk bolond módjára mindenféle alkatrészt cserélgetni, hanem úgy hogy sorban ellenőrizzük van-e üzemanyag, szikra, jó-e a gyújtásidő, stb...
2/4 anonim válasza:
Aha...
- doktorúr, beteg vagyok, adjon gyógyszert!
- ne haragudjon, telefonon nem tudom diagnosztizálni...
- nem érdekel, adjon gyógyszert!!!
kb. ennyi
3/4 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm a választ!
2017. jún. 28. 19:31
4/4 anonim válasza:
Ne légy bunkó, köszönd meg szépen a másodiknak is!
Az első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!